Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BiH je dala mito da je ne stave na ovu listu !!!
kako nas nema?to mora da je neka greška
ovdje je rijec o korupciji u vezi posla i sl.....a mi i ne znamo sta je posao
JESU LI TO ONI SLOVENCI I HRVATI KOJI SA PARAMA UKRADENIM IZ BiH POTKUPILI EVROPU, PA SU SADA U eu. NIJE MOGUĆE!!!??? I krivo mi je što Bosne nema u top 10. Tu smo bar mogli biti vodeći.
HM, DVIJE OD TRI SU NASTALE IZ EX YU..NEGOVORILI OVAJ PODATAK NEŠTO O PROŠLOSTI KAO I KARAKTERU NEKADAŠNJIH I DANAŠNJIH POLITIČARA NA PROSTORIMA EX. YU ... TALIKO SE TRUDE DA DOKAŽU DA SMO RAZLIČITI PO VJERI I NACIJI UPRAVO ONI KOJI SU ISTI PO KURUPCIJI :-)
Al smo zato po nepotizmu lideri :)
gdje ste sad janezi evropejci?....isplivala gofvna na povrsinu
pa kod nas nije nikad niko uhvaćen, svi lopovi a niko ne odgovara.. znači po statistikama mi smo najsigurnija i najpoštenija zemlja :D
sa najvise (ne)zaposlenih :P
Vidi nasih ,,Evropljanki" al su se dale u posao.
ne znam za ove druge,al za keniju znam sto je na listi,tamo je bio ministar bubica.
Gdje je Bosna bila kad su se dijelile te titule :s
BIH JE IZVAN KONKURENCIJE.. TAKAV REZULTAT KAKAV BIH IMA JE U ODMAH ZABILJEŽEN U GINISOVE REKORDE :-)
nas zaobišli.