Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
što bi hrvati davali slovencima svoje more. Pa po tome su i hrvati od nas mogli tražit Neum da imaju pristup Dubrovniku, pa nisu, nego na pošten način u dogovoru sa BH vlasima pokušavaju napravit most!
U ovom sluvaju je Hrvatska 100 posto u pravu! Kada je gospoda u Beogradu prihvatila ocepljenje Kosova jer cemo sve jedno svi ziveti u Ujedinjenoj Evropi. Zasto je Sloveniji toliko bitno da ima tih 2 km jer niko im ne blokira izlas pogotovo ne zemlja koja bi takodje trebali biti u Evropskoj uniji. Jedino ako se planira da ta unija ne postoji za nekoh par godina pa svako zeli da ugrabi sto vise. Politicari cesto odugovlace i komplikuju stvari ne bili sebe prikazali kao neophodni, isto kao i advokati kada odugovlace sudski proces nebili se nahvatali sto vise novaca! Ovde je stvar cista jedino ako Slovenija ima \"zadnje misli\" i misli da ce se Evropska unija u doglednoj buducnosti raspasti pa zeli uzeti nekoliko neophodnih kilometara mora!?
srbija koliko je srbija poglavlja otvorila?upssss pa nisu ni kandidat za eu.
treba da se sire po sugavoj hrvatskoj sto vise i vise blokade za ulaz u eu
Slovenija hoce da uzme hrvatsko more. Jesu li ti slovenci uopce normalni? Sumnjam. Ko danas nekome nesto poklanja? A most na Peljescu ce biti napravljen po svim medjunarodnim propisima i nema govora o nekome \"zatvaranju\". Hrvatska mora biti povezana. A to sto su muslimani zavidni....... Most ce biti napraviljen a kome smeta neka dodje i porusi ga ako smije. Sto im vise smeta to bolje! Nek polude od muke!
bi im dali i 2 milimetra, a kamoli 2 milje? Smiješan si Vardaru.
hrvatska ima hiljade km mora i neda im 2 milje, a vamo bi most gradili da nas zatvore, i neka im slovenci blokiraju ulazak u eu