Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ranih devedesetih mozda 1990 g.* Lord Karington nudi 20 milijardi dolara I trenutacni ulazak Jugoslavije u EU. Odbijajaju: i vodjstvo Hrvatske I Slovenije a I Milosevic odbija bilo kakve promjene kao Konfederaciju npr./ u sustinu jaca povezanost nego dotadasnja klimava zajednica***/. Tada vec imamo ljude bez imalo diplomatskog feeling-a I ko zna jos bez cega. Naravno EU vodece zemlje svaka sa svojim raznim interesima u i animozitetima podrzavaju razne dijelove Juge. Juga se nudi kao na pladnju za rat I EU a i MZ rado prihvataju. Sve je bolje nego rat** (i atomski?!) u SSSR koji bi poprimio ogromne nekontrolirane razmjer. Vidjeli smo poslije u Ceceniji. Dvije slicnije zemlje na svijetu nisu bile od SFRJ I SSSR. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- *to je nedavno jos za zivota na TV HRT potvrdio Kiro Gligorov, bili su jos I Komsic I svim mogucim ofarbani Kucan etc.
Tada je došlo i do žestokih sukoba s policijom, u kojima je 15-ak ljudi ozlijeđeno, a još 30-ak ih je uhićeno.
http://dnevnik.hr/vijesti/svijet/val-prosvjeda-ide-dalje-gradonacelnik-maribora-daje-ostavku.html
...pa vidis da mediji u bosni dobro znaju sta rade...skoro pa i ne obavjestavaju o ustanku u sloveniji...dobili tako naredbe od politickih vozdova...da nebi slucajno palo na pamet skrusenom i vazda zadovoljnom bošnji da bi se pobunio... ...slovencima svaka čast...oni gledaju da im je dobro prvi su se pobunili u yugoslaviji mada su imali sva prava...a bošnjo nije ... i sad razvijeniji su od nas 150 godina al opet se lijepo bune... ...bošnjo se ne bi bunio da mu vlast posalje ministre na prvu bracnu noc da spavaju sa mladom...a mogli bi nam i mamu usput onako pred nasim ocima... ...mi im ne bi pisnuli... to smo mi :-)
Zasto niko ne pohvali ljude koji se znaju pobuniti za svoje dobro.