Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...ostao s zdravim razumom ? Hrvati poslije NDH , Pavelica ,Jasenovca ....Tuze Srbe za genocid ?!Mislim da ce sledci ratovi biti mnogo ,mnogo krvaviji ! Otprilike kao kada ubacis psa i macku u dzak ! Najebati cemo vam, se majke mnogo prije nego sto mislite , gamad ljudska!
ko vas jebe balije kad ste glupani ali opada i uticaj Vatikana pa vidjet cemo da li ce jos jednom uspjeti sakriti ustaske zlocine i zlocince a nema vise ni Tita a bogami ni komunizma sada pravo vlada sada ce se znati ko su bili cetnici a ko ustase i ko se borio za a ko protiv fasizma malo su i braca Rusi ojacali, a znamo da su ustase i u Rusiju stigle pa vidjet cemo...
@Rambo_prometej :))) Mislim da je sva svjetlost u tvjoj glavi ugasla! :)) Tama u toj praznini vlada....
Cetnici su 100 puta pocinili manje zlocine u Hrvatskoj nego u BiH, a bice gore kaznjeni za genocid jer u Hrvatskoj nema Tihica i Softica da podrivaju Tuzbu iznutra. Naprijed Hrvati, Albanci, Makedonci, Crnogorci oslobodite se od cetnika, kada vec mi ne mozemo. I mi bi mogli, ali narod treba skontati da se prvo moramo osloboditi od Tihica, Izetbegovica, Silajdzca, Lagumdjije, Cerica i jos nekih sitnijih cetnickih agenata koji nas iznutra rasturaju.