Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da hoce tako neko ove nase umisljene doktorice za vrat uhvatit i sa krova ih frknut...
Svugdje ima tragedija i tragedija, ni mi nismo ništa bolji... Žalosno je čuti da mladi ljudi na ovaj način skončavaju i upropaštavaju svoje živote. U biti trebalo bi iz ovakvih stvari izvući neku pouku...
sigurno je u pitanju "ISLAMSKI ili ti ga MUSLIMANSKI TERORISTA" kako ćifutska propaganda tvrdi..... a kakav je terorista onaj Brejvik sto je pobio kamaru nevinih ljudi??????????????????
Uhapšen je 22 godišnji Nikola Kuzmanovski.... koji odkako je uvidio šta je napravio, zaprijetio samoubistvom... Zadavljena medicinska sestra je imala 32 godine i iza nje je ostalo maloljetno dijete... Tijelo nije bačeno sa krova, kako stoji u naslovu... Medicinske ekipe su pokušale pomoć, nažalost reanimacija nije uspjela.... Медицинската сестра зад себе остави малолетно дете.
TERORISTA !!!