Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa sklopite sporazum i sa Mladicem,sta ima veze sto je zivotinja naredila da se pobiju toliki ljudi. Dajte mu 10 dana uslovne,popravice se on. J e b o vam Evropa mamu!
nije to ni godina zatvora, već 3 uslovne.... pa ako učini neko novo djelo u te tri, ide godinu u zatvor... c c c premalo za skrivanje ovog monstruma!
bolje ista nego nista... da nije evrope ne bi bilo ni genocida, al eto bar im sude. mi to sami ne bi mogli!
Znaci ovaj nije kaznjen uopste, priznao je ono sto bilo ocigledno (da ga je krio) i dobio tri godine uslovno, tj. nije nista ni dobio. Jos jedan dokaz da ne treba imati nikakvih iluzija prema Srbiji, Srbima, njihovim namjerama i njihovom \"pravosudju\".
Bozkurt tako je i Murat bio beg i znaš šta me se desi \"beže\":)
ja sam b.eg a ti si km.et!!!!! mrs vla.hu u rumu.niju
Sta znaci uslovna tri godine? Kao da bi mogao opet nekog zlocinca naci pa ga sakrivati???? Ja gluposti.. Min. jedna godina mu je trebala sa priznanjem
prokleti bili
pitanje je uciti obrazovati se i naoruzati se i imat svoju zemlju ili ostat teletina za narednih 20-30 godina za priklat.... ja ne namjeravam da pravim djece sa stokom u toru....
presmiješna kazna... a niko nije ni očekivao da će osuditi svog čovjeka... za sve njih je ovaj krvnik heroj. bolesni mozgovi.
Mitomanska Turskociganska fasistoidna stoka bolestna vlaska
Mitomanska Turskociganska fasistoidna stoka bolestna vlaska
Mitomanska Turskociganska fasistoidna stoka bolestna vlaska
V L A Š K A POSLA PROKLETI SU SVAKAKO
Pa srpska vlada ga je i skrivala , mislim da mu i advokata plaća a pošto Hag insistira na tome da se pohvataju jataci , po starom dobrom receptu , potopili su još samo nekog dedu kojem su na kraju dali uslov. Vuk sit a i ovce na broju. Ma nabijem ja srpsko pravosudje na tuki ;)
vla.si, km.etovi ste bili mojih dj.edova, ko sto.ka ste spa.vali u stal.ama...infer.iorni ste u kr.vi...i to se vidi po vasim hero.jima..pog.ledajte ga, pogle.dajte sebe...kme.tovi
vl.asi vla.si, ja vam he.roja, se.re se u gac.e svaki dan, lafo bol.estan, sad je boles.tan jel? ovo je para.dni prim.jer za vlask.og kurv.inog si.na , jer to ste vi svi cign.sko vlas.ka st.oko....kako vas samo mrz.im...po.gan svij.tska