Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
“Ovo je moje selo”
Sve fine banana drzave
Al kad kazu Hrvatska nije Balkan 😂
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
HDZ - Zna se.
HDZ širi malo europske vrijednosti
KraDeZe ko bi bio drugi… ista bagra ko i ovi naši KraDeZe-ovci u Bosni
Hdz-ovac smrad… mi smo se od rata oporavili za 2-3 sezone… od hdz-a se necemo oporavit za 100 god.. unistili su nas ti primitivni lopovi
Zakon u bih dodo...
Ovakve manifestacije sile nisu samo pojava u Hrvatskoj, desava se na cijelom Balkanu. Dakle. mentalitet, sila, nepostovanje....
Sada ce ga plenkovic pohvaliti za bokserske kvalitete!!! Pravo onako europski!!! Rvati nikako da shvate da balkan ne moze iz njih.
HDZ - ovski kabadahija. Fujjjj.
Uzrok premlaćivanja je tijelo boli. Duševna bol. To je tipično loše raspoloženje koje vas pomalo jede svaki dan. Nekad manje, nekad više. Ne možete ga izbjeći kao ni san. Opisao Eckhart Tolle detaljno u knjizi Moć Sadašnjeg Trenutka i knjizi Nova Zemlja. Kad se ono aktivira, sa ili bez alkohola, onda želite nanijeti štetu sebi ili drugima ili samo stvari uništiti. Jedino promatranjem možete se izbaviti.
12 muškaraca posmatra kako ovaj kabadahija bije ženu. Jer nesmiju prići. Pa trebao je bar neko od junaka ženu zaštiti pa makar kasnije fasovao.
Hdz mentalitet 🤣🤣🤣
obdaništa i škole su mjesta socijalizacije a stranke mjesta kabadahizacije
to je ta evropska unija,18 eura piza 20 eura parking
Trebalo bi jos malo poskupiti da ovi nasi stvarno ne mogu u hr i da novac trose kod kuce
Joooooj ja lole😂😂😂🥺
Nište ne iznenađuje.Lik je član terorističke organizacija odgovorne za zločine u BiH,agresiju i zločine protiv čovječnosti.
A nije se ovo desilo u Bosni? Nemogu da vjerujem da se u EU desavaju ovakva sranja! Idemo ispunit svih 14 zahtjeva EU pa da budemo kao oni.
Nikad nećete biti kao mi! Imate stoput više ovakvih stvari nego mi, a specijalno vi u trokutu. Tursko naslijeđe. Hrvatska je među najboljima u EU po stopi kriminala
Puna kafana “ljudi”, a nijednog muskarca?!?
Moraš imati malo razumjevanja drug.Lik je član terorističke organizacije.Ljudi se plaše za sigurnost porodica kao i osobnu sigurnost.Bolje otrpiti par šamara po tuđoj glavi nego letjeti u zrak u automobilu .
a neki dan ste komentarisali za Sarajevo i tuce u Sarajevu. Evropske vrijednosti vam nista nisu bolje ni u Minhenu ni u Parizu, prema tome sikter