Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hrvati su divan narod ali isto kao i Bosanci ne znaju izabrati lidere koji ce raditi u interesu naroda i drzave.Samo ove godine zbog nezaposlenosti iz HR emigriralo stanovnistva: 5000 u Njemacku 3.000.u Austriju,7000 u Irsku,2.000 u Englesku... Hocel iko od stanovnistva ostati u toj drzavi?
Ovo je predsjednički kandidat koji je imao najmanji broj glasova uopće u Europi za jednog predsjedničkog kandidata.Imao je čak manji broj glasova u Hrvatskoj, nego onaj Komšićev bezimeni Hrvat iz DF-a kao kandidat za naše predsjedništvo.
vrijeme ce pokazati ali ova glupa naciustasica je najvece zlo koje je moglo zadesiti hrvatsku , nju poredit sa jednom Veesnom Pusic , neuporedivo ;) žao mi je al sami ste birali
Bas tako. Glupa kokos umjesto onog gospodina
bar me neko razumije , hvala ti ;););)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
....nije nosio kapu pa se prehladio po glavi........
kolinda je jedna od najlošijih u rangu sa tomom ;))
Balkanska posla
kišovito, u horizontali, taman kako treba vikendom da nije ko' diro?
sinčić gejčić
I ovaj sincic grize vise nego sto moze staviti u usta