Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Covjek koji je izmislio PDV Mvzim pedeve!
i ja mrvzim pedeve ,a mrvzim i cuckolde sto lizu posle cvnaca
reci im tamo preko bare da dođu iz dijaspore pa ližu poslije Srba
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zanimljivo kako se jedan rođeni sarajlija, koji vuče porijeklo iz hercegovačkog sela Orahov D, gdje su mu preci prešli sa katoličanstvo na pravoslavlje, danas smatra kao jedan od najvećih Srba i pravoslavaca..
hahaha e Mustafa baš ti je lijepo ime :-) Da si mi živ i zdrav
Mislis da srbin ne moze biti katolik ili musliman? Za vreme svetog save 2/3 srba su bili katolici. I dan danas 90% onih koji se nazivaju hrvatima zapravo su srbi katolicke vere. Problem balkana je u tome sto su se ovde nacije formirale po verskom ključu za razliku od evrope gde se taj proces odvijao po jezičkom ključu.
PRIKAŽI ODGOVORE (20)
Kakvo crno privremeno oslobadjanje, onda ce ga morati ganjati da se vrati u Hag, ko sto su ganjali Karadzica i Mladica. Ne kaze se dzaba: Bolje vlabac u luci, nego golub na glani.
Vojka Šešelj na privremenoj slobodi. U ovom Den Haagu baš ko da sude ovi naši sudci !!!
........tko ga hebe....ne pristaje.....bacite ga u najdublju jamu..........iako mi je žao, sigurno bi bilo jako veselo da vojka izađe na slobodu, makar i ograničenu........a i nikolić i vučić ne bi mirno spavali.....
oguvin,kavlobag,vilovitica...EVO I GENOCIDASKOG HALIFE,on nema rolex klixicu ali zato ima rak kmmee
Evo pobjedi citav tribunal
SMVT VOGOPEDIMA!!!
A znači tako... vidim ja banane poskupile, a ono Šešelj treba kući... :) http://www.youtube.com/watch?v=sPCgVNJN3sw
VOJO VOJO VOJO !!!
wtf?!
Iz šupljeg u prazno...
kako ce u crvnu govu na move