Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Alamo 06.02.2010. u 05:48 TROPRSTA SVINJO MUCI TE NESANICA ILI SI DAVNO ZBRISAO SA OVIH PROSTORA
Alamo 06.02.2010. u 05:48 KARNO TI MAMU OVAJ STO MU JE LANAC PREKRATAK
Strasna je ta muslimanska dijaspora, sve gazija do gazije, naoruzani sa Internet konekcijama velikijh brzina: T1, ADSL, a Bogami poneko i sa Dialup-om, ali ne zaostaju u hrabrosti za svojom bracom po vjeri sa brzom konekcijama. Turci, smjesni ste kao Politikim Zabavnik, niste ni svjesni koliko malo treba da vas nema. Ne dao vam allah da Amerika digne ruke od vas, pa vi turci se ni u Anadoliji ne bi zaustavili!
Incko ,Mesicu daj presudu daj molim te ja cu da placem ako ne das presudu- ja cu mnogo da placem i dobicu i proliv ako ih ne osudite,
Primitivac,ratni zlocinac,genocidas s kravatom i s diplomom al U B I C A kukavica i seljak! Pocelo je u Vukovaru zavrsilo u Srebrenici!DON\'T FORGET! Napomjenut da je haski sud pravde al samo u korist zrbskih najvecih zlocinaca i ubica?!Ovaj je u haskom sudu vec vise od SEST godina i nema mu jos presude??? HOCEMO PRESUDU a ne haski cirkus pravde! BiH4EVER!
BUZDOVAN OSTAJE BUZDOVAN .
BUDALETINA OSTAJE BUDALETINA
Vojo legendo yebi im majku u pi*cku.Jedini si tamo sto prica istinu.
hajde ti sad popij jedan leksaurin pa lijepo lezi da pajkiš..i fino kada se probudiš ti ćeš primijetiti da te više ne boli glava i kako je realitet zavladao tvojim umom. ps nick ti je pravi, ogranak od u.s. white power...zaista genialno nema šta
vlah bezobrazni...
nikad taj duševni bolesnik neće izaći iz zatvora..barem ne dok je živ :-)
Sto se tice Seselja, on je vec unaprijed osudjen covjek, a niti jednog direktnog dokaza protiv njega Hag nema. Sprda se s njima ovih godina, sve iskaze svjedoka pobija bez ikakvih problema, a sud ne zna kako da prikrije buducu sramotu ako ga zaista osude... Jadni li su, ali neka su kad nisu znali sa kakvim pravnikom se upustaju u kostac.
A nemoj jadan je Voja, eno njegovi č.etalji iako su 24/7 na sa-xu, su na svim člancima osima na ovom, nema ih da izraze podršku svom vojvodi, prodali ga za šaku dolara, kao što je kod jih navika sa kraljevima, predsednicima i vojvodama.
Bas glup ovaj Voja