Komentari (244)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e moja budalo, vucic vec u medijima polako priprema nejac na priznanje Kosova ...
@elatifzenica Gdje se kolju? :D
gamer, pusti cetaljskog provokatora
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
😂😂načekat će se Srbija Legije i Jovanovića a kad izađu iz prdekane taman će biti za pampersica😉
Kratak je put od zatvora do lidera ... a.r. Alija Izetbegović je mislio da se nikada neće kutarisati zatvora ali čovjek - postade lider Bošnjaka u BIH i prvi predsjednik BIH.
@Opera, "samo" sto su ova dvojica gore navedenih krvoloka iz skroz drugih razloga smješteni u prdekanu nego što je taj što ga ti spomenu. Razlika , ogromna razlika😊
Udaji ga trbuhom!
hahahahahahahahahahahahahahaha, ovaj je pravi pajac postao....
Braćo srbi, krenite u rat da očistite kosovo od šiptara, povezite i bosanke srbe u pomoć ! Samo tako se moze ponoviti bitka na kosovu, svi ćete izginuti i onda ćemo mi u bosni i u sandzaku lakše disati a i albancima ćete ispuniti zelju da vas pobiju ko zečeve ! Naprijed braćo srbi !!!!!
"Srbija čeka Legiju i Zvezdana da zajedno oslobađamo Kosovo". Ovo je super vic :) Bvavo Svbine
NEMOGU NA KOSOVU NISTA DA URADE, GRANICE POSTAVLJENE SVIJET IH JE PRIZNAO, IMAJU SVOJE ORUZANE SNAGE, VUCIC JE SVJESTAN TOGA I MISLIM DA CE PRIZNATI KOSOVO- A ONDA CE NAJEBATI OD SRBA, TO CE MU BITI KRAJ.
oslabadjat Kosovo. Ko 80ih, 90ih. Genocid, protjerivanja, silovanja. Seki znamo mi kako ti, Bijeli Orlovi, Legije oslobadjaju.
Seselju nema vise genocidnih srba u srbiji. To sto ima vas na prste prebrojati a ostalo vam je u Bosni.
Može li ovaj psihopata u Republiku Kosovo bez vize??
Srbija je Bosna jer je bosanski Kralj Stjepan Tomašević 21. Marta 1459. oženio kćerku Jelenu srpskih despota Lazara Brankovića i Jelene Paleologa i tako postao posljednji despota Srbije prije osmanske okupacije. Osmanska okupacija je de facto spasila Srbiju od nestanka i asimilacije u Bosnu
Srbija je Bosna jer je bosanski Kralj Stjepan Tomašević 21. Marta 1459. oženio kćerku Jelenu srpskih despota Lazara Brankovića i Jelene Paleologa i tako postao posljednji despota Srbije prije osmanske okupacije. Osmanska okupacije je de facto spasila Srbiju od nestanka i asimilacije u Bosnu
Zalosno je ko danas predstavlja Srbe, Seselj je porjeklom Hrvat i to i on sam zna.Bez veze dize tenzije, jer Vucko u mandatu mora to zavrsiti, zato i ima podrsku Zapada i EU. Vucko ce prodati Dusanovo nasljedje, Pravoslavlje i Srbske svetinje, te u istoriji ostati upamcen kao najveci izdajnik.Djaba mu suplja prica, a iz prakse: SESELJ GDJE JE PROSAO, SRBIN NIJE DOSAO. Pravit cete vi Milosevica od gline.
Jal će bit vjeselo u travnju 2019, deset šlepera bensedina bit će na raspolaganju građanima, tekućina gratis
To je to... Puno hvala, večera ne treba!!!
Tijelo ti od sala oslobodi lave
Molimo bageristu da iskopa puno širi rov za ovu "junačinu". Inače će se zaglaviti. :-D Pajac bio, pajac ostao i samo ga takvi mogu pratiti. SF SN