Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Milanović je streptomicin za SDA tallibane
sigurnosne i policijske agencije BiH na čelu sa Safetom i Mirsadom. A Ameri ih prekjučer proglasili najvećom prijetnjom EU granicama sa trgovinom oružjem , drogom, ljudima i korupcijom.
Dajte sva tri potpisa od kolega pa onda objavite.Pošteno. Ili za vas nije.Sve mora na troje.
Budimo realni, nacin na koji govori je vise reality show, nego drzavnicki govor. Covjek je ocito dobro skrenuo i nesto nije dobro sa njim,
Ovakav jedan fašista nemože voditi jednu članicu Europske unije.
Evo i zvanična Hrvatska potvrda da smo odmah bili potpuno u pravu sa ovim saopštenjem: https://vijesti.hrt.hr/hrvatska/plenkovic-stetocinstvo-koje-radi-milanovic-poprimilo-i-medunarodne-razmjere-4166453
Ima 2 mjseca on je u psihotičnoj epizodi.
Doricni govornik ima problema sa prostatom .... 😩
Prepiso sam Milovanoviću psiho terapiju i lijek Stjerammudol,koji redovno uzima,samo će imati problema sa svojim šupkom.Ništa se ne sikirajte,bit će on dobro.
Nisam vidio da se iko iz međunarodne zajednice zabrinuo zbog njegovih izjava i ponašanja a kamoli oglasio po pitanju njegovog zdravlja.
Hahahahah ma Bosanci je×o budalu neka laje to je odraz da se vise nista ne pita u BiH ni on ni takvi kao sto je on dajte uzimate za ozbiljno čovjeka koji na zvanicnim prijemima čopa nos i vadi sline hahahahahaha Evropejac
Ne lazite ne postoji zvanicni savez logorasa BiH ima savez logorasa Republike Srpske i federacije BiH nemojte sve prisvajat jer niste vi cjela BiH
Ovaj milanović ispade na kraju totalni imbecil
To neka se brinu oni kojima je predsjednik...
POZIVAM SVE BOSANCE I HERCEGOVCE NA BOJKOT ROBE IZ SRBIJE I HRVATSKE !!! - Sačuvajte ponos i kaznite ih, jer zbog njih mi živimo ovako - Oni zarađuju na našoj zavadi i patnji, i njima je dobro -SANKCIJE POČINJU OD VAS - Ovo su oni isti koji su na svaki način podržavale i vršile agresiju na BiH, a sada bi da i dalje uređuju kako će ona izgledati po njihovoj volji. - BOJKOT !!!!
@nekonstitutivna ... Bilo bi dobro razmisliti o nazivu profila, možda bi plitkoumna bolje pristajao sadržaju komentara. Gospođo draga, nedostaje vam dosljednost. Ako već želite predložiti bojkot robe iz Hr i Srbije, bilo bi dobro predložiti privrednicima u BiH da istog trenutka obustave sav izvoz u nevedene zemlje. Uskratimo im i naše proizvode. Tuđe nećemo, svoje ne damo i ende! S ova dva čina potpuno ćemo ih destabilizirati i ekonomski uništiti.