Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako i da bude konkretnih dogovora kada Taci trazi iskljucivo nezavisnost i nije spreman da popusti ni malo...
Svima je jasno koja je donja granica ispod koje srpske vlasti nece ici... To je priznanje nezavisnosti...
Podrzavam dilajog i trazenje rjesenja za probleme u nacelu...Ali nije u redu da samo Srbija treba da pristaje na kompromise!
Naglasiti da je najpotrebnije hitno resiti pitanje zastite preostalih srba na Kosovu!
Pregovori i dijalog podrazumjevaju i kompromise koje moraju ciniti obe strane u pregovorima!
Srpska vlast se prilicno trudi iako je u jako teskoj poziciji... Treba im odati priznanje!
Bez konkretnog dogovora zato sto je za dogovor potrebno dvoje! Ne moze samo Srbija da popusta!
kakve će biti države na balkanu to više ne odlučuju vlasti država na balkanu već vanjski faktori. ovi dačići, tihići, josipovići, lagumdžijići i tačiji služe samo radi marketinga i sveopćeg dojma, a u stvari njih se ništa ne pita. fu.kare balkanske prodali su države zapadnim konzorcijima za kutiju cigara naše vlasti su obične sluge koje se natječu koja će bolje briselu po.pu.š.iti kako bi ostali na vlasti
NE DOZVOLITE po nikakvu cijenu Albanci genocidasima srbima sa Kosova da dobiju genocidnu tvorevinu ko sto to danas imaju u RBIH-i ! PODRSKA Albancima i SUVERENOJ REPUBLICI KOSOVO !
Da je pregovarao sa ratnim dezerterom Suljom Tihicem sigurno bi mu kao njegovom bivsem sefu Slobodanu Milosevicu (kao sto je to i ucinio 1992. godine) ponudio podjelu jedine nam domovine Bosne i Hercegovine. Ako oni hoce da bude srpska Republika BiH? Molim, neka bude! Stvar je da se to dogovori. Intervju Sulejman Tihic, televizija Novi Sad, 1992. godina. Pogledajte link; http://www.youtube.com/w atch?v=66vPijmIfdQ