Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mržnja će vas izjest ko sumporna kiselina
Hocete vi, padobranci i dosle u Sarajevo, pokvarili ste nam grad, smecatri jedni, da nije rata ne bi vam nikad noga krocila u Sarajevo...
vi i nemate Dunav, koja recica protice kroz Sarajevo? :D vi bi se usrali kad bi dunav prolazio kroz Sarajevo,ovo malo zezam zbog velike mrznje prema celom srpskom narodu, iako su zlocine cinili kriminalci, koji su sad u zatvoru...setite se vi Srbije u prvom i drugom svetskom ratu, koje je zrtve prosula, u balkanskim ratovima, ustanci prvi i drugi..
Kome smo to MI pobili? Niti znaš kome se obraćaš gnjido da bi mogao na taj način da razgovaraš samnom. To ako je tebi neko stradao meni je žao ali nema niko pravo da meni mojoj deci ili nekom nevinom iz mog Srpskog naroda to stavlja na pleća. Krivica je INDIVIDUALNA a ne kolektivna. Zamisli da tvoj neki general odobri zločin i pobije Srpsku decu pa jer ti trebaš da ispaštat zbog toga??? Uzmite se u pamet jer takvim \"osuđivanjem\" i nevin čovek se menja, ne stvarajte neprijatelje jer tako samo možete imati štete kad tad ako ne Vi onda Vaša deca, razmišljajte malo \"duble\" a ne tako plitko...valja nam svima živeti jedni kraj drugih.
bas mi je drago.
OVDJE JE BROJ ČOBANA U PORASTU!
Negativne komentare o Vama ostavljau djeca kojoj ste pobili oceve i majke u ratu. Tesko je od njih ocekivati nesto lijepo o Vama. Ub.ijanje ste vrsili selektivno. One bolje ste pobili, a slabije ostavili. Gdje ste mogli.
kako ide
Odnijece i bosnu taj isti dunav prije ili kasnije bagro bolesna sto drugom zelis zlo tesko da se mozes necem dobrom nadati. Fuuuj ko vas napravi tskve proklete !!!
Pa naravno da mrze takve plitkoumno zadojene mržnjom. Garantovano tvrdim da ni 1 normalni SRBIN (inače smo većina mi normalni) ne mrzi NORMALNOG Bošnju, doduše Vi imate problem što su normalni manjina....tako da je računica čista. Hvala Bogu pa Srbe zabole neka stvar što Vi mrzite sve što se kreće, od svojih komšija do Sandžaklija, Hrvata, Hercegovaca, jedni druge iz suprotnih gradova... mržnji nema kraja u Federalnom delu BiH. Ja obraćam pažnju iz nekih meni poznatih razloga.
Nema više splavova koji i jesu simbol krkanske guslarske kulture, jeftnih provoda, žena lakog morala, turbo folka.Svo to smeće je iz Srbije nama ovamo poslano. Neka ih je strefilo.
BUŠIIII...., hahahahaha, BUŠIIIII... hahahahaha
u tr žešće seljake zovemo indijanci
@o ledu je ri... bez obzira,mrzit\'ćemo vlahe dok smo živi?!
jel nosilo vlahe? ako nije cemu gubljenje vremena???