Komentari (134)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo jedna stvar se zaboravlja,Gdje se KRALJ TVRTKO KRUNISA IZMEDJU PRIJEPOLJA I SJENICE(mileseva nije nikada bila bih ....)poslali tvrtko svog vazala Lazara na Kosovo zajedno sa milosem kopilićem...Ko se juce pisao Servi.....serbi......pa ste se pet vijekova pisali VLASI pa SRPI(posto ste bili najamnici)pa ono vase gramaticko prelazak p u b...a tek vasi vladari recimo Karadjordjevici(Klimente)albanci vas preko 100 godina ...sto kaze Petar Dodik miletov rodjak----Mi dodici smo iz sjeverne Albanije Arnauti nismo srbi.....Zato ste isfrustrirani.Sto se tice SANDZAKA imaju oni KOSOVO I ALBANIJU iza ledja sjetimo se drugog svjetskog rata i zapitajmo ko odbrani sve do lima i sto neosta SRPSKO UVO tu.A SRBI ILI SRPOVI kako vec hoce (a sta li ce im sutra pasti napamet neznamo)STA JE BILO SA SAVOM NEMANJIĆEM-osnivacem serbskim ...NE ZABORAVITE SEME SRPSTVA(SLAVENSTVA) KO IZVADI iz SVETE ILIRSKE ZEMLJE ko mu kosti izvadi ,ko mu kosti istrosi i raznije i baci u dunav i savu TURCI SANDZAKLIJE hehe
Takođe tzv. Sandžak je bio u BiH za vrijeme Turaka kao administrativna jedinica a inače nikada u svojoj istoriji nije bio dio BiH nego naprotiv to je teritorija prve srpske srednjovjekovne države Raške. Zbog toga se taj dio Srbije i naziva Raška Oblast a ne Sandžak. Srbija je btw. podijeljena na okruge a ne Sandžake. Izučite tu istoriju malo bolje neobrazovani stvorovi.
Pripojiti BiH! Šta pripojiti? Novi Pazar, Tutin i Sjenicu? Ostale 3 opštine u Srbiji imaju srpsku većinu. Kako? Vazduhom do Goražda (najbližeg dijela BiH sa bošnjačkom većinom)! Koliko gluposti od ovih bošnjačkih NVO. Btw. a šta je sa opštinama u MNE. Bošnjaci su većina samo u Plavu.
Ti znaci nisi normalan...U Severnom SANDZAKU...Tutin,Novi Pazar,Sjenica,Prijepolje je 50-50%... Juzni SANDZAK Rozaje,Bijelo Polje,Gusinje,Plav... To su ono Bosnjacki gradovi
Ne samo Sandzaklije....... Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
mrs bagro sandjacka iz bosne i Sarajeva, bagro lopovska
Sandzaklije sa sarajlijama su branile Sarajevo a bosanci su branili BiH... Svi ste zatrovani nacionalistickom ideologijom o superiornim bosnjacima srbima i hrvatima, sve vas redom nabijem, djubrad nacionalisticka...kako vam vise nije dojadilo kritikovati druge i velicati sebe...neki cak idu toliko predaleko da se smatraju nebeskim narodom... Smrdljivi Balkanski nacionalizam
Sandzaklije nisu branile samo Sarajevo nego gde god nas je bilo,mi nismo sigurno pobegli...
E mi smo bagra nevidjena
Opet indoktrinacija. Albanaca u Crnoj Gori živi ukupo 7%,računajući i one na privremenom radu u inostranstvu. Suštinski tj. računajući stalno nastanjene oko 5%. A nisi baš izabrao ličnost koja dostojno reprezentuje Crnu Goru.Đe nađe Radovana Karadžića. Imamo mi s kim da se ponosimo i kroz istoriju i danas.
Albanci vam se mogu zahvaliti sto ste im izganjali drzavu. Uskoro njih preko pola, mislim da ces ti to cak dozivjeti. Bas me interesuje sta ces ti na ovoj stranici????? Sa brda sisli i dosli u civilizaciju i onda je bombardovali, krenuvsi od tebe, radovana i svih ostalih k.u.r...a. ca sa crnogorskih brda. Kad ti je lijepo u toj staroj (albanskoj) drzavi cg sta ces u na sarajevo-x?
Kakva korist od polemike sa nekim ko je frustriran a uz to i indoktriniran. Vjerovatno si Bošnjak i otuda tolike frustracije.Jebiga,šta ću ti ja. O Njegošu je sve rečeno i nema potrebe da se pojašnjava nekom volu. Na Berlinskom kongresu smo postali 28. država u svijetu??? Nas jedva 150.000!!! Danas država u kojoj sve nacionalne manjine poštuju i grb i zastavu i himnu.BOŠNJACI pogotovo.I Kliču Milu po crnogorskim trgovima.Kako to stručnjače? Mašu krstaš barjakom u svakoj prilici i ne stide se svoga porijekla (Crnogorskog-pravoslavnog) i pripadnosti pojedinim plemenima u prošlosti.E,da pozdravili su Vas Milorad Dodik i Dragan Čović.Vole Vas kažu,mnogo.Eto,pozdrav i od mene.
Silver Faljiminderis sto ste nam izganjali republiku jos 1878 :))))
Ispravak ne Madajara nego Muslimana :))
PS: Zaboravih jos ovo: U crnog gori ima 200 tisuca srba, 150 tisuca crnogoraca, 200 Bosnjaka Albanaca i Madjara. Uskoro Albanci vecina, mogu vas se Albanci zahvaliti sto ste im jos 1878 izganjali jos jednu republiku.
Kao prvo nema vas 450 000. Ima vas 150 hiljada. Vi ste najveci slejaci na balkanu. Vazda bili pljackasi, hajduci i sto je najinteresantnije KUKAVICE uvijek ste napadali nenaoruzane a ni jedan rat u historiji niste ni poveli ni dobili. Inace info za tebe, onaj vas njegos, pozdana informacija da je spavao sa svojom majkom!!! Nije se vadio iz javnih kuca po italiji, a krepo od sifilisa. Inace Crnogorci su porijeklom albanci pravoslavci, genetski kod vam je ilirski. Sta cu ti, ovo su sve cinjenice.
joj glup si k'o ***,svaka ti cast! Pa ti brate moj mili idi u Juzni Sandzak i pitaj jesu li oni Albanci "pravoslavni" ili Bosnjaci...
Ustani kad Crnu Goru pomeneš. Odlični smo da nabijamo komplekse narodima tipa Kurda,Bošnjaka...tj. naroda koji nemaju svoju državu a nas su sa 450.000 Crnogoraca priznali još 1878.na Berlinskom kongresu. Prema tome, bolje nas zaobiđi jer će kompleksi početi još jače da \"drmaju\".
Crnogoraca je 150 hiljada,da nije bilo nas Bosnjaka i brace Albanaca,*** bi vas smrdi u sred usta!