Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
stara krava ni za corbe nije....samo na k...nabiti ..mislim kolac ..ti trebas da sjedis na klupi za optuzene zajedno sa tom dvojicom krmaka .........
ti se javljas gusko jednaaaa ista ko i onii
\'ta ce karla, ratko joj kroz noge probacivao...
kakva farsa , trgovina mladicevim hapsenjem od strane istih onih snaga koje su tog mladica i poslale u bosnu da pali i zari u ime velike srbije...zalosno je da srbija kao glavni destabilizator situacije u regionu ima \"otvorena\" vrata u EU a sva zla koja su pocinjena iz BG centara moci u protekle dvije decenije idu na adresu par haskih osudjenika ?! kada bi umjesto mladica u hag otisao dobrica cosic a srbija , uz uvazavanje i respekt susjednih zemalja, pocela graditi konstruktivnu politiku priblizavanja EU standardima tada bi mogli pricati o \"otvorenim vratima\" ovako vidimo da je ova q.ja del ponte kao i citav taj haski sud jedna je.be.na lakrdija koja sluzi iskljucivo kao instrument velikih sila a ne pravde.
Rece srbska ku.rv.a garibnjaca........
ma dašta je neg kuja koliko je samo dokaza uništila i ona ga je i skrivala, možda ju je zadovoljavao (jer niko na svijetu to ne bi učinio)
Eto dobra vijest za građane Srbije, a nije za BiH? K.U.Č.K.A bila i ostala, a može do Haga da p.o.p.u.š.i jadnom ratku ili kako se već zove.