Terorizam u Srbiji
0
Ručnim bacačem na policiju
Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nista novo...Muslimani samo znaju da ratuju
To majstore, pozlatio ti se bacač !
svi smo mi US@SHE draga braco i sestre... zapamtite rijeci Ante Pavelica koji je cisto izrekao da su najveci casnici i najodaniji NDH bili i ostali Bosnjaci!! Znaju to cifuti, cigani i srbi jos od Jasenovca...a znace bogami i ovdje,,, samo kad za to kucne pravi cas... U ostri sablju ostri kolac i spremi se za Jasenovac
sta leti po bujanovcu? lete , lete, lete pripadnici policije i zandarmerije... ihihihihihihihihihihihihih
bosnjo sam ali se divim us.tas.kim idejama. jasenovaccccccccccccccccccccccccccccccccc ahahhaahahaa
ti sa hladnjacom pokupi smece ovo i u JASENOVCU mater vam genocidnu
A KO JE TAJ ALLAH
Ma problem je sto nema hladnjaca! Sad cemo mi to deportovati na kosovo, cim se resimo ovog smeca u srebrenici. Vozac hladnjace!
Gdje ce te vecih terorista od vas genociDnih, majku vam je*em genoCidnu! PS ne znaci ako je vecinsko Albansko mjesto, da su Albanci to uradili! Po obicaju, vi srbi ste spremni na sve.....podji od vasih \"heroja\".....rokate se kao stoka! Fuj stoko opancarska, ker vam mater je*o u sred opanak!
joj mato i miki bas ste glupi i dozvoljavate sebi da se provaljujete. ovo je sukob srba i albanaca.
Kosovo Država,nerteba dirati srbe na Kosovu i tako su nacijonalna manjina za 10-20 god neće ih biti.....
Da vas dvojica znate da je selo Lucane u blizini Kosova i Metohije ne biste lupetali kao dva retarda. Takodje ne znate da je tu vecinsko siptarsko stanovnistvo. Ustvari, znam da biste lupetali. Bas zato smo takve trpali pod zemlju kada je trebalo. :)
U Bujanovcu zive siptari, a gdje ima muslimana tu ima i terorizma, nasadim im alaha do grla
Izvježbani momci po Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini, neka malo prašti i po nedužnim i nenaoružanim priadnicima Žandarmerije. Nebeski narod
Kazem ja vama da su oni divljasko pleme. Srbin ako nema NEsrba za klanje, on ce na svoga. To im je u krvi.