Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudi na zapadu takve stvari ne primjecuju, na Balkanu je sve problem, svi moraju sve znati ( sta si ruco, kakav ti je digestivni sistem itd.., kolko dugo nisi guzio ..) Balkan sucks !
Saznali smo, KONACNO, ko je pobijedio na izborima, rijesili smo "misteriju" papirnatog brodica, poslat cemo predstavnika na Turkoviziju... stvari u Bosni konacno idu na bolje. Sve smo bitne probleme rijesili.
Jasmila što će Milanović na Klixu, haj mu stare ti reci još jednom ono ...mrš
baš sam se bio nasekirao sta mu to znači. Hvala klixu sto svojim blagovremenim objašnjenjem smanjuje moj nivo sikiracije :)
"Dokon pop i jariće krsti"...
socijal demokrati ce ubrzo dozivjeti propast, a milanovic ce okoncati politicku karijeru... nesto slicno kao zlogumdzija u bejha.
Ni Kolinda se neće proslaviti, ne nakon što se otkrila njezina laž s angažmanom u NATO-u..A da će se Hrvatska usrećiti sa Karamarkom..nisam sigurna...
ma,predsjednicki izbori me ne zanimaju pretjerano, bice gusto u borbi sa yusipovicem, mada gđa kolinda nije neke pretjerane pameti, ali za parlamentarne izbore se hdz vraca na velika vrata,kao sto je to vec slucaj u sisackoj zupaniji
A tko ce rijesiti drzavni dug ???
djed u mene mi.
@ dr.kvaternik.drugi : ??
rijesena misterija je li ovo stvarno stoji u naslovu...
Hvala Vam sto ste mi rijesili eksistencialno pitanje
Jao kako jedan divan i familijaran covjek
...šta zna dijete šta je kreditni rejting hrvatske...
Plaču za brodogradnjom koju dadoše u zamjenu za EU šupljake.