Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
garant srbi iz BiH.
Joj sa-x, joj... Bacili bombu, al nije bomba. Bomba eksplodirala, al nije eksplodirala. Čamac oštećen, al nije oštećen. Stvarno vas molim, pročitajte već jednom prije nego što objavite.
IZ BOSNE NE IZ HERCEGOVINE
Nedaj Boze da je ko drugi to uradio ne bi se vi tako iscudjivali .
baci bombu goni bandu iz cavoglava
vlask posla...
I ONDA KAZU \"bosnjaci\" FIN NAROD.. EM STO NISU NAROD, EM SU TERORISTI!
\"Prema njegovim riječima, grupa od deset raftera iz Doboja i Banjaluke privedena je u policiju u Plužinama, na informativni razgovor, gdje je do kasno sinoć trajalo trajalo saslušanje. Nezavisne novine Stiče se utisak da je izvorna vijest namjerno \"skraćena\" da bi se podigli naconalističke tenzije na portalu. Čudno i jadno!!!! A vi se nacionalističke gnjide i dalje ujedajte!!!
Pjan, popio sam karton hajnekena..poceli me zezat i raju iz Mostara,ja kontam, da bacim kasikaru ili sokerici..odlucim sokericu..od straha svi zavrsili u Tari, nosil ih tri kilometra....ja se ispalio u Gorazde sa rajom...i nije mi zao...eto istine..a ljedeci pu cu pola kile trotila, na ih ne nadju za pet godina...vozdraaaa
Ja mislio ovo \"šok bombu\" kao neki sportski duh,ljepote prirode nesto pozitvno. Mora kriminal,mora.
ovo su \"tvoji\" iz banja luke i doboja,glu.pane. haj sad glavom u zid par puta bek.ane.
KONJI
za one koji nisu upuceni, rafteri u cg i foci (rs) \"ratuju\" jer su im ovi u cg postavili opasne uslove da bi se mogli baviti raftingom pa im ovi \"bosanci iz rs\" vracaju bombama koje nisu bombe! a da je sta pozitivno bilo bi \"mi iz rs\" ovako su \"samo bosanci\".
ma nema ovaj sto je napisao tekst je ekstra.. sada su BIH rafteri sto nisi stavio u zagradu banjalucani srbi na crnogorce opalili .. vjerovatno im smeta sto su ovi nezavisni.. ili u nedostatku muslimana dobro je i na crnogorce bacati nesto
igrali se baci bombu goni bandu.
Kreten onaj glupi! Majmun odvratni! Šta će mu uopšte ta bomba? To u haps treba bacit iste sekunde! Šta zna papak šta je to rijeka, sport, rafting, priroda,... To je samo za krkanluka i pucnjave! Pomozite mu - upucejte ga!
Sramota kako izvjestava sa-x i pokusava izazvati tenzije izmedju Bosanaca i Crnogoraca.. U naslov stavljaju \"Bh. rafteri\", a prava istina je da se radi o grupi cettnika iz Banja Luke i Doboja. Podrska prijateljskom crnogorskom narodu u borbi protiv cettnicke gammadi.