Komentari (142)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čekaj, čekaj ako sam dobro shvatio Islamskoj zajednici koja je pod palicom Baketa i SDA smeta to što se Zukorlić planira kandidovati na izborima ispred stranke koja je "protivnik" sandžačkoj SDA ? Zbog čega nisu tražili objašnjenje što se Reisul-ulema Cerić kandidovao za prešednika ?
E jest mu slika ispala.svaka cast fotografu.vidi se da je profesionalac.
Koje zlo u očima, odvratan je i liči na onog Iznoguda iz stripa...
Jebbem i ja tebi sve ... i ko je vlah pišam ti cijelom ženskom zamotanom rodu u smrdljive šamije... jebem ti i Vučića i Šešelja usta... da je članak o šešelju i Vučiću pisao bi o njima... a to što nisam taliban ne znači da sam vlah i serem se na svaku vjeru a pogotovo kad je predstavljaju retardi pout ovog...ok?
Ovo je samo još jedan dokaz da je IZ pod kontrolom Izetbegovića i SDA. Podrška Zukorliću i BDZ!
Yebat će ovaj beogradskog poltrona Ljajića (:
Šteta što vi niste dovršili slavenizaciju Albanaca Sandžaka. Sad to mora odraditi srpski špijun Zukorlić i BDZ ((:
TV ER -REJ se zove ta tv..
Gledao sam ga na ytb na nekoj tv UAE kako cojk rastura arapski svaka cast..
Sjajna slika. Neka je koristi u predizbornoj kampanji.
Ovaj muftija je udaren u glavu.. A cujem i dvi zene je kuci dotjero..
Sta tebe briga sto je dvije zene dotjero?? Imas svoj zivot, svoja posla gledaj... I ti bi rado da mozes, uostalom, to je po Islamu dozvoljeno, ko si ti da kritikujes Boziji zakon....?
@Ultra Rajvosa ja sam samo za fair play..ako moze hodza..neka i hanuma sebi dva kur.ca nabavi..taj boziji zakon mi smrdi ko da ga je musko pisalo..mora da je muhamed gumicom brisao i prepravljo.. Neuzubillahi sallahi watealla..jarabi amin
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Dovoljno ga je pogledati i vidjeti da je bolestan do ludila. A pravi se pametan, kao on ima svo znanje svijeta, a drži se samo jedne knjige, kao da ih nema na milione.
opet klixaši najpametniji, po ko zna koji put. kad će se jedan kadidovati za nešto ispred Klix stranke
Za razliku od vecine kukavica danas medju muslimanima ovaj čovjek ima hrabrosti
tebi su vjerovatno ISIL-ovci hrabri
@BivsiTurcin2 hrabar jer su mu prijetili iz beograda smrcu a covjek je opet otisao jel to nije hrabrost??? Ti bi otisao negdje gdje ti prijete smrcu...eeee klixeri hrabri
ja, i? u islamu se ne mora odreci vjerske funkcije radi politicke..