Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma kakv Hag njemu i Karadzicu treba da se u Srebrenici sudi,e tada bi pravda bila zadovoljena!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Koljaču četnički Mladiću da si pravi otac ubio bi se istog dana kad i kćerka ti.A ti nju cetniku poslao u grob,a ti bi da ziviš smradu jedan zlikovački.
Cuj pregovaraju ma sta pregovaraju ma hapsi tu mrcinu i monstruma nezapamcenog jebem mu sve od do
Rale, pokojna ščerka bi odavno voljela da si u zatvoru. Još od 1994-e..ispuni joj zelju veliki vojnice i kreni u Ag...
Ne pregovaraju oni sa Mladicem nego sa Richardom Holbrukom da preda Mladica u Hag. Mora da mu radi kao menadjer u njegovoj trgovini parfema pa moraju da nadju zamjenu,ipak treba vremena dok se nadje zamjena i obuci za posao. I onda Richard treba da naplati 5 miliona dolara sto ga je pronasao...taman jedno mjesec dana da se to uradi.
hocu i ja da se predam!!! sta cu dobiti zauzvrat??? hocel biti para??? daj ponudite mi nesto fino i egzoticno. Skontat cemo vec zasta cu se predati, samo dajte para
pa sta ovi njeg mole da se preda pregovore vrse sad hoce sad nece PA PICKA IM MATERINA STO GA SAMO NE UHAPSE STA MOLIDBA. zanci napravis genocid i ako se nes da predas sam nikom nista @ovaj nece da se preda@ to je sve sto oni rade koliko ja vidim svi ista govna i oni sto ga hapse.