Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
realno, srpska diplomatija je 10 svetlosnih godina ispred svih na exyu prostoru. a i šire. pre svega zato što se nisu odrekli diplomata iz vremena komunizma i veza koje su tada stvorene. za razliku od drugih, koji su se po svaku cenu želeli uvući u d..e zapadu. najbolji pokazatelj toga je glasanje za jeremića u UN; glas za njega su dali rusija, indija, kina, brazil, skoro cela azija, j. amerika, arapski svet... a protiv su bili amerika, tzv. zapad i njihovi steliti (banana države).
vise libijci vijeruju beogradu nego nama realno vecina islamski zemalja ima bolje odnose sa srbijom nego sa nama TO SE I VIDJELO KAD JE PRIZNAVANJE KOSOVA ILI KAD JE JEREMIC IZABRAN U UN
Pa svi naši objektivni sarajevski mediji objavili su da će se liječiti u Fojnici, kakav sad Beograd?
jeste! :) upravo to, pokusavamo eda iskoristimo kad ni jedna druga zemlja bivse juge, nece ili nema kapacitete, cak smo priclai i da im gradimo bolnice po uzoru na VMA u Begeu, dolaze na nase vojne akademije, zbog njih Kosovo i nije priznalo vise zemalja, zbog njih je Jeremic i izbaran u Un, samo treba biti stprljiv i vest u diplomatiji, sto je danas glavno orudje, i srecan sam da Srbija to dosta dobro koristi za razliku od suseda koji ne kapiraju moc diplomatije i politike.
Bravo Srbija,treba nastaviti njegovati dobre odnose sa muslimanskim svijetom koji datiraju jos od vremena Tita.