Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cuj trojica srba ranjena, a dalje pise da su dvojica operisana, a jedan je kosovski policajac...ja racunice majko draga, ili u kosovskoj policiji ima srba?!
Srpski terorizam.!!!!!!!!
samo rokaj mamicu im genocidnu y.e.b.e.mo
samoranjavanje!!!
Srbi bi da komanduju sa njih deset posto... Al na kraju ako ne mogu da se prilagode, na traktor pa u srce srbije, neka ih podrze braca koja ih nagovaraju na zlo, ima fore za njihovu manipulaciju...
Sve forum - politicari i forum - huligani....
S.ip.t.a.r.e i b..a.l.i.e bacaj u provalije!!!
Udaraju Srbi na Srbe:):):)
Treba vishe vijezbe, da se slijedeci put ne samo rani, nego da se dovrsi posao
ko ti je brat siptarsko gov...no? nemoj molim te mjesati bosnjake i svoj narod daleko vam kuca od moje ne branim nikog, ali su mi siptari nekako prljavi fuuuj
eee zamolio bi ovog siptara da malo podigne nisan malo prema celu,,da kokne bre tu nejac u glavusuuuu.a ti magicar imas vec bolest,ti si srbin smrdo.
ko god je protiv srba najtezu bolest dobio!!!
@sarajevo-x treba li ste zabranuti da se moze komentarisato na ovo vidite sta budele pisu..
koel:Genocidni narode....
Srpske provokacije,sami svoje ranjavaju...