Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ako je mecka od 1 mil. i ovaj se opet povrijedio, kakav je to auto. Ovo mu je odlican ADAC car crash test. Treba serviseru nagradu dati
bas vala tako
nisam znao da na balkanu neko vozi auto od 2 miliona maraka
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Sad će morati da se vozi u onim "seljačkim" autima od milion maraka... cccccc
E jest stvarno bas mi ga nesto zao...
PA ne vjerujem da ce bas tako spasti na nize grane hehe ipak je ustaljena navika luksuza pa promjene nisu pozeljne kod takvih ljudi, mislim da ce kupiti sebi isti takav automobil ako ne i bolji samo da ovoga preboli hehe ceste su to pojave tako ljudi rade tako razmisljaju a ovaj merceders ne vrijedi milion eura mozda je cijena u nekoj drugoj valuti on vrijedi oko 140.000 KM to mi je rekao moj prijatelj koji se razumije u ova vozila
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nikolić je blindirani Mercedes GL 500 Brabus dobio na poklon od šeika Ujedinjenih Arapskih Emirata - a vidi gurbeta
yebemliga,..ovi arapi Srbima poklanjaju auta, a vama sunete
a i sta ce nikolicu merdza od " milion evradi"""" kao sto bih nas narod rekao a seljaka nije zvaka pa tako i za nikolica ovaj merdzo za njega je kadet dusu dao
S autom od milion eura se ne ide u grad.
Pa i bakir vozi istog KO JE VAMA KRIv STO STE SIROTINJA???? NISTE NI za STA NISTE NAVIKLI NA LUKSUZ TREBA VAS he...
Nije ti ga halalio,.........kako doš'o, tako i otiš'o !
To što su Srbi silovali, klali, protjerivali, palili - nikom ništa. Porušili preko 600 džamija. Ništa to ne smeta Ciganima da ulažu u Srbiju. Allah im propast dao, i jednim i drugima.
nisi upoznat.....seici su dali aliji i ekipi 56 milijardi.....zapadne zemlje nakon rata 17 milijardi....republika srpska dobila 300 miliona eura....i evo je sad jaca od federacije.....sto se ne upitate nekad...gdje su tolike pare??????
Kako to da je šeik merdžu poklonio radikalu Nikoliću a ne Bakiru, čija stranka nam je obećavala da ćemo se poslije rata kupati u arapskoj nafti i arapskim naftnim dolarima????? Kako to da Arapi ulažu novac u agresorsku državu a ne u braću Muslimane? Bilo bi dobro kad bi nam Bakir odgovorio i na ova, kao i na brojna druga pitanja. Ima li uopće razumno objašnjenje???
@Chavez Daj argumente
lol
Znači Mercedes je pao na probnom testu, a autobus "preživio"..Moj savjet je da drugi put ako ti bude želio pokloniti Mercedes GL kao "blindirani" odbiješ, jer autobus je autobus.
nevozi Mercedes ko ima nego ko je naučio, kontalo kaurče to pezejac 1500 kubika nije šala
covjek porobao auto nemoj te zamjeriti. hahahahah
kupite mu zastavu.. to je nacionalno auto....
Nije mu ga šejh halalio :)
seih Srbinu pokloni mercedes od milion a Bosnjaku obrezanu cundaru hahaha
@džafer uporedi korist obrezane čundare i blindiranog mercedesa :D
Nije ga radnik slupao namjerno,samo je testirao vozilo koliko je izdrzljivo,jer spada u jacu klasu otpornih vozila .