Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ogradujem se i od ove velkosrbijanske bastine,srbije sam se odrekla jos devedesetih srbija nije zemlja snova kako kaze pesma
STO SE PEROM BRANI
Koje si ti sorte?
TE SORTE IMA DOVOLJNO
Priznajem da sam devedesetih,kao osoba iz BG-a bio ubedjen da je Seselj los i lud! Sada nakon 18 godina uvideo sam da je sve ljude gledao kao Srbe. Rimo-katolike,pravosalvce,muslimane,ateiste.Svaki i jedan \"fakt\" koji je rekao i koji je dokumentovan je po domacim i stranim enciklopedijama tacan! Ostao je pri svojim stavovima koji su se pokazali tacnim.Strani imperijalisti uz pomoc domacih svinja su rasturili jedinstvo ex-Juge i zaduzili zemlje 7 puta vise! \"Narod koji zaboravlja svoju istoriju i kome se sputava pravo da zna svoju istoriju,njemu se tuzna istorija ponavlja\" to su njegove reci! Takodje da je coveciji najveci neprijatelj ne znanje!....Dobrovoljno je otisao u Hag i poluobrazovanim imperijalistima kolonistima pobio svaki \"fakt\". A ko se demagogski izjasnjava i nagovara svoj narod da se \"natrci\" svakom,taj se vec obogatio!
zaboravio sam napisati ovaj sa nickom srbin....ON nije ni s od srbina mozda je poturica il neki cedin gay!!!!S VEROM U BOGA..
Ovaj sa nickom je il poturica ,a mozda i srpski izdajnik......Mi za Srbiju zivimo,Pravoslavnom Bogu se molimo....Srpska Bosna!!!
Bravo srbine,sa izdajnicima tako treba...Mora se znati ko kosi,a ko vodu nosi...SRBIJA SRBIIMA DALJE ZNATE OSTALO!!!S.SARAJEVO
najgori smo na svetu :( stoka :(
Joj ludaka. Sa njima stvarno nešto nije u redu. Mislim na RADIKALE. Ne znam šta pojedinac ima sa cijelim narodom.
Hajde bolesnici,ospite...znam vam već napamet komentare mamicu vam retardiranu...
ko ih je... sviji su nek se deru.
Ma kakva je to bre nepravda da se napadne goloruk i nezaštićen čovek i to još izdaica Radikala jedne od naj demokratske i miroljubljive stranke koe neznaju mrava zgaziti.
Ovima fakat nešto kolektivno nije uredu, da Bog sačuva. Oko ovih ubica treba ogradu napravit ili ih na otok od poštenog svijeta koji je već debelo zaplatio, FUUJ !
Ubio je i Punisa Racic Stjepana Radica u Jugosalavenskom parlamentu u 20tim , nista novo ... Svima nam je poznata demokracija na srpski nacin