Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne laj
Pa naravno, niko ziv ne podrzava Jeremica (ukljucujuci tu i pola Srbije) ali mu zato Lagumdzija bezrezervno lize jaja. Ovom iznad mene zelim svu srecu u Australiji, da dobijes posao, drzavljanstvo i da svojoj djeci na karti uopste ne pokazes gdje se ovaj nesretni Balkan nalazi, bolje im je da ne znaju.
Eto ministre \'Druže generale ja sam ovdje slučajno\'. A po riječima velikog vođe nas će predstavljati Tadić. Bošnjaci kolko nisko mi možemo ići? Bakir liže guzicu Turčinu, Zlaja Srbiji a Milanovića izbjegava kad je dolazio u Sarajevo. Imam 35 godina. kad je rat završio bio sam pun elana, mlad, 18 godina tek i ode mi život u PM. Završio mašinarstvo i nemam posla već 2 godine. NEMOGU VIŠE!!!!! Sad tražim posao u Australiji i odlazim čim uspijem