Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mene jedna gazdarica zvala da kad podjem kod nje na ljetovanje u Makarsku da joj ponesem šteku Ronhil cigara i argete pašteta. E dobro su se usrećili.
jes brate zato hrvati na svaki ulozeni euro dobiju 8 nazad samo jedun mozes rec na ovi i citirat Boru Corbu .... filozofi pamtin bez premca kad pogledas go nema zvonenca ........ budala pa jel mislite da nakon godinu dana odjednom pocnu cvijetat ruze poenat u eu je trziste sad se to ljepo hrvastkoj otvorilo e sad ako si smotan i glup pa neznas iskoristit nij tu eu kriva kriv si sam sebi tako ce bit svima ko udje u eu ...to je ogromna pijaca jaro samo sposobni prodaju i zaraduju po mom misljnju je buducnost u proizvodnji hrane - bio hrana je na cijeni ..hvatajte se motike
BH političari obećavaju med i mlijeko Bosancima u EU, ali još niko od njih nije pomenuo hoćemo li imati hljeba.
Nu novi komentari!
Samo bosnje misle da je EU rjesenje svih problema
ne sve Bošnje, samo ova retardirana naša loza tzv. Balije
Lik sa FFZG-a. Pa oni su operirani od realnosti. Živi čovjek u zamišljenom svijetu. Ništa ovo što je naveo nema veze sa ulaskom hr u eu.
........uvlači se lignji i milančetu........tako što relativizira probleme u državi, tako da se ne govori i piše o nesposobnoj vladi..........
a sta su oni mislili da ce im biti bolje kad udju u EU? HAHAHAHAHAAHA
pa bolje je
Šemsa, da si u EU, ujutro bi te oprašili u Sloveniji, popodne u Norveškoj, a naveče.. Pa ko zna..