Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znači 15.980 ih je provuklo svoju. Loš prosjek za kerove!
20/16000 ostalo nam je jos ;-)))))
Baš tako, čisto marketinški trik. Ko biva policija nešto radi, a sva droga na broju. Pa kad bi počeli praviti kakve ozbiljne racije i maltretirat ljude, niko više ne bi došao.
Pa sta ocekivati od ; Narkomana,Sotonista,Prljavih Metalika,nego da ce imati droge kod sebe. Sve ih treba potrijebiti,i pustiti na miru nas normalan narod ,sto slusamo narodnjake ,turbo folk i ostalu izvornu muziku. I provodimo sate za TV Pinkom,farmom, i Grand paradom !
djes Varg, kad su te postili iz zatvora?
@Varg Pročitah samo prvi red, pa kontah da si još jedan medo, kad ono zajebancija :) Popravih - u + :D
Uh kad se vrate pa kad babo pocne marisat