Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zatvori GAMAD U ZENICU KOD ROBIJASA KAO STO JE NATASA
@ Mire Najžalosnije je druže to što ti u ministarstvima nisu nesposobni, ali glume da jesu, kako bi lakše provukli svoj kriminal ispred očiju javnosti. Najlakše je glumiti budalu i nesposobnjakovića, a znajući kakav je narod u ovoj državi, ne boje se nikoga, i onda pod maskom nespobnjakovića kupe lovu i pomažu jedni drugima. A svi glume patriote najveće na svijetu. Bljak.
Kravetina...zavezati je i zaletiti se na nju mercedesom minimala 150 KM/h
Ne bi me iznenadilo da se masna krmača izvuče jer su joj to omogućili naši papci nesposobni po raznim tajinim i maminim ministarstvima, i pitanje je da li je ona podvrgnuta alkotestiranju uopšte ili bilo kakvoj analizi psihofizičkog stanja u pogledu upotrebe supstanci koje su zabranjene, što je opet na sramotu našim međedima. Dokle će naš narod biti posran na svojoj zemlji, i koliko će još pognute glave morati da hoda zbog toga....... Izvinjavam se na riječniku ali opisuje stanje duha na pravi način.....
Odratna faca u 3PM!
Da je hoce osudit, mada ja ne vjerujem u slovencice i njihovo pravosudje! Treba joj zatvorska kazna najmanje 5 god i da plati gosp Zorlaku odstetu i troskove lijecenja. Nadam se da ce Grobulja biti u cuzi, pa kad joj se i Milorad pridruzi moci ce se druzit.
Ovoj masnoj kravetini slovenačkoj koja se nije niti izvinula za nesreću koju je izazvala treba dovesti pred sud. Nek ide gaziti Janeze po deželi pa ćemo vidjet kako će proći. Žena mi se gadi
Ma treba je zapaliti na lomaci. Vjestica stara. Sve bi je dijelovima mercedesa u glavu. Samo bojim se da nece nista biti od ovoga ali eto..