Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a Kosova zora svice, svice, svice novi dan Gračanica sva u sjaju dočekuje Vidovdan! Oj Kosovo, Kosovo zemljo moja voljena Zemljo slavnih vitezova Lazara i Miloša! Sve delije od Srbije, svako srce ponosno Voli i ljubi zemlju svoju Gazimestan Kosovo Oj Kosovo, Kosovo zemljo moja voljena Zemljo slavnih vitezova Lazara i Miloša! Srbadija kliče cela \"Ne damo te Kosovo\" To je naše uvek bilo od davnina ostalo Oj Kosovo, Kosovo zemljo moja voljena Zemljo slavnih vitezova Lazara i Miloša!
Ja zamjećujem istu stvar, naročito od Nove godine. Drugo, izgleda mi da su urednici skloni kombinaciji Marx-islam. Sami sebi štetu rade, više mi se baš i ne da dolaziti kao prije na portal.
Ja vjerujem da ovaj SAX ima par svojih lesinara koji po citav dan tumaraju po sajtevima i samo rade Copy/Paste i prebacuju sto vise kontraverznih vijesti tako da bi mogli ovaj sajt odrzati pa makar se on zasnivao na svadje i prepucavanja....DA LI VI IMATE IKAKAV SVOJ ORGINALAN IZVOR OSIM COPY PASTE SAX Urednici vama posebno treba j...t sve zivo i mrtvo a isto tako i one rodjene a i nerodjene Razlog je: Pa kako mozete da zakljucavate komentarisanje tamo gdje su zenske i modeli u bikinijima a ovdje po sajtu gdje su Hodze i Popovi ostavljate za komentarisanja,to je jos jedan dokaz da vi to namjerno zelite. J...M Vam sve Zivo i Umrlo