Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kroz pregovore ce se provlaciti samo interesi Amerike! Interesa stanovnika Kosova ,bez obzira na etnicku pripadnost nema nigde!
Priprema se u Pristini jos jedna farsa od pregovora! Samim tim sto platformu za pregovore ne prave albanci vec im se donosi sa strane !
KOliko shvatam ,bice to pregovori sa USA ,Taci ce biti samo dekoracija !
\"Priština mora za pregovarački sto\" Hoce da natjeraju Kosovo da se konacno zauvjek osamostali a albancima se zao rastaviti od brace srba pa se neckaju.. Tito je za sve kriv !
Dobili drzavu, a sada bjeze iz nje i traze azil sirom Evrope.....
\"Vlada je spremna za nastavak pregovora ali će insistirati da se vode u skladu sa ustavom Kosova\". Mozda bi bilo bolje da se kaze; \"Vlada je spremna za nastavak pregovora ali će insistirati da se vode u skladu sa rezoluciom SAVJETA BEZBJEDNOSTI 1244\". to ce biti jedan jedini osnov za pregovore koji SIPCIMA ne znace nista.
Pa, naravno da mora za pregovaracki sto!A, ti doktore iznad, bolje ti je lijeci mozak od karcinoma!Pothitno, dok jos ima vremena za tebe!Blizu si beznadeznog slucaja...
ma..sjedite i pokusajte na sve nacine sprijeciti expanziju pravoslavnog karcinoma...sto manje svjetlosti,hrane,paznje-manji karcinom