Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
primjer 2 parazita, uvecan nekoliko stotina milijardi puta
Ako slučajno ovaj Princ ne dođe u BiH, treba raskinuti diplomatske odnose sa GB jer očigledno ignoriraju našu veliku i snažnu državu, koja je glavni medijator na Balkanu i najznačajniji čimbenik stabilnosti u ovom dijelu svijeta. Na ovaj način kraljevska kruna odbija da prihvati snažno vodstvo BiH kao glavnog pokretača razvoja EU i jačanja euroatlanskih integracija u kojoj se nalazi i UK, kao labava i nestabilna članica. Unatoč ovom političkom gafu BiH će pomagati i dalje razvoj Engleske.
kako se zove muzijak od kamile? CAMIL..
camilla pise knjigu kako rasturit brak uhvatit princa a rjesit se princeze i postat princeza milioni sponzorusa ce cekati u redovima za knjigu vise
zaobidjose BiH u sirokom luku
Zar nece doci u Sa...Makar na cevape.... 😂😂😂😂😂😂😂
et da mi se zena zove kamila,cijeli dunjaluk bi mi se smijao. ali vojvodkinja? e ona može biti i čimpanza to bi bilo cool.