Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Djevojka/žena od 24 godine, inžinjer, poginula. :( Tužno.
@Bošnjaštvo: To su psihopate na koje ne treba obraćat pažnju. Njihov život se sastoji uglavnom od mržnje i piskaranja nebuloznih komentara, a kad uspiju isprovocirati dva, tri čovjeka njihov dan je uspješan. Zato stoku samo treba ignorisat.
Najvece psihopate su uvijek Srbi bili, pogledajte komanadte logora JASENOVCA, nose svi stara srpska prezimena Filipovic, Majstorovic, Maksimovic, al eto u unom momentu se desi da njihov novi pop nema bradu i malo drugaciju obucu nosi. Prema toj logicnoj cinjenici su odlucili da sve ostale Srbe u toj sredini pokolju i u Save bace.
@AK 47: Važno je da su kod muslimanki sve moralne vertikale. Osim vikendom, kad ne silaze s qrtza.
potucali se starkelja i napaljena fufica, tako ti je to u katolika, drugima spocitavaju moralnost, a j.e.b.u.c.k.a.j.u se na svakom koraku, djedovi i unuke...
malo mi je bizarna tako velika razlika u godinama izmedju njih dvoje... nije mogao naci \'mladju\'
Da je dvoje Bosnjaka poginulo u padu aviona ampak, cro, bosanceros dosli bi da vrijedjaju mrtve i provoricaju. Mi nismo fasisti kao oni pa cemo odati pocast poginulim. Stvarno zalosno.
Pogledaj malo slike iz Širokog Brijega, one će ti dovoljno reći!!
previse si glup da to shvatis i ti i ovi sto ti daju thumb up
OK, i što bi to sada nas trebalo zanimati!??