Komentari (110)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj, pa ne mo'š od ovih nacionalista dahnut, ustaša, četnika i balija, pa to je čudo jedno. A obično građanstvo može samo gledati stajati i nijemo posmatrati kako im sve pred očima propada i kako šumski mentalitet preuzima primat.
ljudi dragi, nije odlučila dijaspora, nego narod u hrvatskoj koji (ni)je izašao. tko je branio onim 50% naroda da izađe? svaljivat na dijasporu (koliko god bila protiv glasanja) je krajnje smiješno i jednako onom da zbog snijega nečiji birači nisu izašli. i proslavili smo se mi na našim izborima, smiješno je za hrvatske išta govorit.
E jes ti vidio ove Kitarovićke čuj Kitarović bahaha
Smjesni su mi komentari kako su Hercegovci krivi za pobjedu HDZ. Jer da su glasaci iz HR ostavili debelu vecinu sa Josipovicem, ne bi glasovi iz Mostara, dijaspore itd. mogli da preokrenu situaciju. Dakle, "krivi" su svi podjednako. Jer koliko sam ja shvatio u zadnje vrijeme, Jospipovic je odavno za Hrvate iz Hrvatske mlakonja, narocito kad je u pitanju odnos sa Srbijom i politicki stavovi. Prema tome, srecna vam Grabar Kitarovic ! ;)
gospođa kitarovic u prvu posjetu ide kod kurca
http://solonovpolis.wordpress.com/2014/11/29/bosnjastvo-najvece-zlo/
Zakazali autobusi Lasta Beograd!
Učiteljice ispit je završio a Bosna još glasa.
Tamo gdje je najmanja nezaposlenost je ubjedljivo prevladala ljevica...sad če Hrvatska još više "down"..
E stvarno je nepravedno da jedan od tri naroda (plus ono malo preostalih) nema birati nekoga u drugoj zemlji osim u vlastitoj. Dižem glas za pravo biranja njemačkog kancelara isključivo za one koji se ne smatraju Srbima odnosno Hrvatima. Nek barem glasaju za onog koga se na kraju pita šta ćemo i kako ćemo.
:))) ...tačno.
Moram priznati da je bilo napeto kao u WC-u pred s*anje.
Gospođa Kitarović je po svemu sudeći budući predsjednik hrvatske dijaspore,pitam se da li je ona autentični predsjednik Hrvatske?
http://gca.sh/ENSjh
Glupog li naroda bože dragi, hercegovci ne samo da im kontrolišu fudbal, Dinamo, Zagreb itd..., sad im i za predsjednika presudiše.
Ona vodi za ''prsa''!!:))
kod nas sve polticarke nezagrnuti grobovi a ova cundaricka nije losa!