Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I oni bi za njeg sigurno!!
neka mu je lahka crna zemlja i mir boziji....
NEKA TI JE POKOJ VIJEČNI,I LAKA TI BILA ZEMLJA VITEŽE HRVATSKI,LJUDI BEZ ČASTI I PONOSA NIKAD NIJEĆE RAZUMIJETI TVOJU ODLUKU. POKOJ VIJEČNI DARUJ MU GOSPODINE!
Bio je dobar dok je valjo.
Nadam se da ces naci svoj mir ljudino.Tamo gdje si sad nema granica i nema drzava. P.S Prezime ti je za 10-ke!
Jedan U.S.T.A.S.A manje...
Boze kakav idijotizam
zapitajte se bagro muslimanska, mozda je bas ovaj covjek tvoju kucu oslobodio u krajini
jos jedna hrvatska sramota
u oluji nije bilo \"brijanja\" vec progona. u srebrenici smo ih dobro \"brijali\", ponovilo se dabogda
Braćo b.alije vi se izgleda veselite se smrti čovjeka, a zaboravili ste da je general Gotovina oslobodio Bihać i da njega nije bilo vjerojatno bi Bihać imao sudbinu Srevrenice.
levat
opet vas njofra presvuče,hahahaahahaa,neka i trenba vam tako,al ipak mi je žao gotovine
laHka ti zemlja !! nadam se da si ih barem dobro \"obrijao\" u Oluji!! Z.A D...O...M !! protiv zaj.edni.ckih nep.rijat.elja zl.ocin.acke sm.rdske ga.m.adi.
Čovječe ne ljuti se... izgubio si, fakti su tu i ti bi mjenjo univerzum cijeli da se teb\' prilagodi... majko draga, šta su njih roditelji učili kad\' su bili mali :S treali su tako njemci štrajkat kad\' su pogubili sve njihove generale, baš me zanima bil\' se šta promjenilo i bil\' svijet imao drugačije mišljenje o nacističkoj njemačkoj, hmm... ajmo štrajkovat protiv gladi u svijetu, haha
To se zove \"umrijeti za ideju\"...
Sta mu je Dzastin Biber.