Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Don Milo od Marlboroa i Kalabrije.
Sinoj Milaš na RTCG objavio da neće da se povlači!!!
E nema mi mrzeg covjeka od mile ,pogledaj mu samo tu nafrndecenu facu..neka ide necel krenuti jednom i ova garnitura dosadili su i bogu isvijetu.
ma mnogo ste, bre, znacajan faktor..
Kako cete vi imati redove za hljeb, kad ga ne jedete, jadan, valjda jedete kacamak, a bre...a ostalo jos od onije jugoslovenskije rezervi kukuruza jadan...a mlijeko pijete kad ufatite kravu nedje u brda, jadan...kolko znamo, pijete iz lokvu...
lopuzha odsluzhio amerima,zgrno velike pare shvercom i ode sad da ladi muda,fino.
Hvala Grande Cappo za sve što si dao MNE. Bilo je grešaka, koje nijesu smjele da se dogode, ali sada nema ispravke. Ovi što te mrze mogu samo da nastave tako i ništa više! \'90-ih nijesmo imali redove za pola hljeba i čašu mlijeka ka u Srbiji, nijesmo imali ratove. Sve najbolje!!! MNE je danas bitan činilac u regionu, a do skoro je bila na zadnjem mjestu u svemu!!!
a i Ganic isto
ma hare je za njega mala maca..
po \"n\"ti put..tako je..
Po koji put se lopov povlaci ? Dok mu ne nestane love ?
Ovaj gori od Harisa Silajdzica.
vise razloga ocito ima od busa i obame, vise se nakrade i brze u najnovijim banana drzavama banana sa balkana...
vidi mu face, tacno da ga opalis po labrnji!!! Ebo mater svo.ju mafijasku!!!
za drago..ratni profiter i kriminalac.U bajbok s njim..