Zatvorena birališta u Hrvatskoj
0
Prema rezultatima izlaznih anketa vodi Ivo Josipović
Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pratite tijek izbornih rezultata na hercegbosna.org/hrv/ Svako dobro u 2010.godini uredništvu i čitateljima.
muslimani su bili vecinom ustase u 2 svjetskom ratu.. malo muslimana koji su se izjasnjavali kao srbi su bili u partizanima..
fen,potpisujem
Vidi onog mog sina Miroslava , pa ni 30 ljudi nije za njega glasalo....ja mu kažem glupane neotesani idi babinim stopama a on ne sluša.... zivela Krvatska
hdz i sda su iste izdajnicke stranke koje slusaju dodika i covic i tihic su isti izdajice svoje zajednice i svojih domovnika . zato moj glas pripada za SdP
eh da sad,isti ko sandze
j.e.b.a.o t.i p.u.k m.a.t.e.r
Hdz je upropastijo hrvatski puk u BiH
drago mi je samo neka nije hdz jer sramotno je sta je hdz u BiH sramota
406 hiljada hrvatskih državljana u inostranstvu STO ZNACI DA VAS U BIH NEMA NI POLA OD OVOGA, A PRAVO GLASA IMA JOS MANJE:)) PA TO JE MANJE OD 7% , PA VI STE ZNACI PO USTAVU MANJINA U BIH:)
@ FEN...osvrni se malo oko sebe i prebroj svoje ustaše, pusti muslimane na miru
\"Uz nešto više od četiri miliona birača u Hrvatskoj, pravo biranja predsjednika države imalo je i oko nešto više od 406 hiljada hrvatskih državljana u inostranstvu.\" Jel ovo glupost, ili je fakat istina !! Obzirom da mogu glasati samo stariji od 18 godina !! Po podatku da je moglo glasati vise od 4 miliona u Hrvatskoj, znaci da Hrvatska ima bar jedno 5,5 miliona stanovnika, pa i skoro 6 ! Bice da je opet novinarski gaf, i da i beba ima pravo glasa u HRV!
Bolje da je neko iz SDP-a nego ovih nacionalistickih stranaka Hrvatski SDP ti je normalna socijaldemokratska stranka, za razliku od onog vaseg.
Za pacijente ovdje su ustase sinonim za Hrvate. Sta ces, bolest.
Ivo Josipović vodi. Super!!!!!! Bolje da je neko iz SDP-a nego ovih nacionalistickih stranaka. Izgleda da Adezeu nisu ni Ercegovci uspjeli pomoci