Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast za otpor, da je jos ovakvih pokreta nikad rata ne bi bilo. Kakve smo mi ovce i bekani bože dragi...
svi juzni slaveni su sljam od naroda.
@CuvarCasti Bosnjaci i Albanci su Iliri, zato nas Slaveni i mrze
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ka ce kod nas biti trg zrtava SDA😂😂😂
@hrisi-avgi Kad naprave genocid kao Slobodan Milosevic... nedo bog
evo prave ga vise od 20 god sljepce jedan
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Tako i treba Požarevljani, neka vas ceo svet smatra ratnim zločincima. Baš vas briga što su ustaše u mudžahedini odsecali srpske glave i sa njima igrali fudbal. I bez obzira na to što je 1 milion Srba isterano sa njihovih vekovnih ognjišta. I bez obzira što Srbe i dalje teraju sa Kosova, srpske vekovne teritorije. Važno da se vi osvetite Marku, jer je bio probisvet kao i vi i većina mladih danas, koji su naučili da žive bez rada.
Svaka čast, dokaz da nisu svi Srbi kao Milokrad i Šešelj te da ima budućnost u suživotu
ok ali gde je tabla "zrtava alije izetbegovica"?
Kako se somovi navukoše na izvitopereno objašnjenje. Hoće komunistima posthumno da hebu nanu jer su decenijama gušili požarevačke četničke nagone. Pa u Požarevcu još za Tite svaka proslava i veselje završavalo se pjesmama o sinđelićima, marševima na drinu i srpskim trubama sa kosova. Ko je bio tamo zna o čemu pričam.
Bravo.
Treba isto ulica zrtava Alije Izedbegovica
Alija nije nikog ciljo i ubijo.
Pa jel Milosevic ciljao i ubijao?
Ma nemoguće jer ja čitam svaki dan na Klixu da su svi Srbi isti zatucani četnici , a Bošnjaci progresivni.
Ne miješaj Srbe iz Srbije sa ovim lokalnim zombijima ispranog mozga ...
@andres_iniesta_2 poput Jovana Divjaka misliš
Građani vs. političari, “akademici” i mediji.
@Okrutni1Hamo A to fol Bošnjaci i Albanci nisu šljam od naroda?
@Okrutni1Hamo gradjani (sami gradjani) vs. političari (kriminalci, navijači, policajci, vojska) ... nije lako gradjanima protiv svih njih ali treba revolucija pa sta bude nek bude. Medjutim ljudi nemaju snagu a nit volju. Mozda neki novi klinci za 30-40 godina ali sada tesko:-(
Zna se ko su Srbi, a ko cetnici... Ovi nasi Bosnjaci pravoslavci, tzv bosanski Srbi, za Srbijance su Bosanci, za nas Bosnjaci, vecina su cetnici... Pa ko tu sad ima krizu identiteta? E samo ovi nasi podrzavaju zlocince
@Puska18Nevesinjska75: Dokle god i jedan od vas diše, moja su oba oka otvorena. Nikad više povjerenje, NIKAD.
HordeZla Na zalost vi zivite u proslom veku,Srbi su jedan narod i mi sebe zovemo jednim nazivom,vi i takvi slicni delite Srbe na ove i one zbog regionalne pripadnosti.A cetnici vise ne postoje,na zalost.To je samo vojna formacija,ali i svaka druga rec kod komsija.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zido-komunizam jos vlada Srbijom. Ulica zidovu monstrumu Lenjinu u Pozarevcu a u Beogradu spomenik Romanovu. Potpuno neuspjela drzava kojom vlada osrednja pamet a bira je rulja.
Pricas o Srbiji a nisi dalje iz mahale izasao smjesno
Prosipanje suplje u prazno. Da se rodi novi slobo, ponovo bi svi srbi izasli na miting ko znak podrske. Isti bi se scenarijo desio ko 92.
IMA U NAS NARUCITI KAKAV HOS NAZIV VISE NIKO NE CITA SAMO HODAMO POGURENI
a u nasoj genocdnoj vukojebini je obratno. On im je bog odmah poslije PutiNja i pedera svetog save.
Nevesinjac...a to ti više se zalažeš za veliku Srbiju od Miloševića , nikad velikosrpki ološ da izbije iz glave veliku Srbiju.
OPASNOST JE NAJVJEROVATNIJE IZMEĐU VOJVODINE I KOSOVA: Sa izazivanjem kontinentalne radiološke opasnosti, uz potpuni izostanak antikoruptivnih poteza, između 60% i 70% stanovnika Smrdije je u potpunosti beskrupulozno koruptivno i opasno fanatizirano, (dakle reda dvije trecine, to jest procentualno 66,6…). Vidjeti detaljnije na Internet lokaciji: http://www.dw.com/hr/%C5%A1to-je-ostalo-od-vizije-zorana-%C4%91in%C4%91i%C4%87a/a-42927782