Policija ga još uvijek nije optužila
2
Povrijeđeni u eksploziji u Zagrebu je rođeni Banjalučanin
Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BIO SAM SIGURAN DA SU OVO SMRDSKA GENOCIDNA POSLA!!!!
Mosnjaci su sada zauzeti drugim poslom. H.eb.b.u ti mamu.
Šteta je što je demokratija,pa svaka dalabu može lupati glupo.sti. Šteta je što se komentari pišu nadimcima a ne imenom i prezimenom. Šteta je što ovaj čovjek ne zna koji ga sve de.bili optužuju za terorizam,pa ih ne može poslati na sud kad se oporavi. Šteta je...Ma šteta je što su se pojedinci uopšte rodili!
@@korleone djes ba nisam te prepozno to hoćeš da kažeš da srbi nisu u BiH, ili treba BiH prepustiti Mevlidovcima :)
ma veze vi nemate sa zivotom!
Koji odron od ljudi ovi muslimajmuni ,sve im lijepo pise covjek je HRVAT iz BL uz to slucajni prolaznik ..ali glupi primitivni bosnjo optuzuje Srbe za eksploziju,koja pogan od nazovi "naroda " ! Fuuuuujjj !
..Vidi samo koliko se smrdiguz trudi da zakuha..sad je Kiseljak,sad je Hamza,sad ovaj-sad onaj.Uzalud,pametnije bi ti bilo da malo više raširiš noge da ti ga dodick može lakše ućerat.
Kakvi su to rvati kojih se Hrvatski grdjani stide, ima ona stara papak iz Kieljaka to ti je kad hoces reci da je neko zaostao
sta bi od onakog grada, sad su tamo samo franjini prdojevici i papini kiseljaci. zalosno, ne pjeva vise ni aki rahimovski.
AJMO KLAT RVATE PO KISELJAKU.....
Laz novinara jutarnjeg,koje prenosi Klix ba.. Covjek o kojem pisu novine je moj sura,hrvat,slucajni prolaznik kraj stanice i nastradali od te mine! Vojislav Blazevic je jako fin i posten covjek,koji nebi mrava zgazio!
ali kunem se da sam samo čeko da objave da je iz BiH ili Srbije,haha ovo nisu istine
koliko covjek treba biti lud pa pored onoga sto su se vec zaduzili 93-e, opet provocirarti..more biti da vama jos nije niko rekao da je sarajevo deblokirano i da nema cetalja vise na otesu..alo kiseljak@ ...zamisli sta bi bilo kada bi bilo..ja nemogu od straha ni zamisliti sta ce se sa vama desavati jednoga lijepog keseljackog osuncanog dana ..samo vi podbadajte...racuni lezu..e neko ih mora platiti!!
nema veze sa BIH vec sa svrbima
što god da se desi ima veze sa BiH j...šmi sve ni smak svijeta neće moći bez nas
@@Kiseljak Ah sto se pic*'ka genocidna nesto uzbudila...hahaha idi pi*ko vrati Kosovo, je*u vas i rasturaju ko¨ zvEcke....ostavi ti Bosnu, ima nju ko da brani!!!!!!!!!!!
"Kiseljak, Busovaca, Novi Travnik i Vitez 4 srca junacka" Novi Travnik N A Č E L N I K Refik Lendo Vitez N A Č E L N I K Advan Akeljić Busovača N A Č E L N I K Mehmed Mustabašić pušite ga pomalo junaci jelde