Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
R.I.P. draga djevojko, pocivala u miru Bozijem. Nakon ovoliko vremena agonije zasluzila si i ti i tvoja porodica :(
Da li ste za uvodenje smrtne kazne DA (like) NE (unlike)?
Ja nisam konj, i nisam rekLA da nije kriv i upetljan. Samo pitam kako je moguće nekoga osuditi za ubistvo bez dokaza, tj. bez tijela? Ovdje nešto opasno smrdi, pokriva se neka organizacija. Ja ne znam gdje ljudi žive pa vjeruju svemu što novinari napišu? Sve što se dešava dešava se sa razlogom i iza svega stoji neka jača sila koja upravlja masom i institucijama. Sve je ovo jedna igra a mi smo naivne ovce i podložni smo vjerovanju medijima i svemu što vidimo, čujemo i pročitamo. Tako je i lakše nego zamarati naše mozgove i realno sagledavati situaciju i logično analizirati pojedine činjenice.
pronašli su njen DNK u njegovom kombiju glupane
Pokoj vjecni daruj Antoniji gospodine, svjetlost vjecna neka njoj svijetli. Amen.
Čudne su osobe koje ovako ovlaš na osnovu golog novinarskog članka sumnjiče u validnost DNK i potvrde o djevojčicinoj smrti. Pa šta je vama, jer vi mislite da bi iko iole ozbiljan stavio potpis na ovako ozbiljan slučaj a da se recimo kosti \"prave osobe\" pojave na nekom drugom mjestu. Budite ozbiljni ne gledajte u svemu teoriju zavjere! RIP, roditeljima najdublje poštovanje i sućut. Monstrum ne zaslužuje priliku za život čak ni u zatvoru....
Iskreno i je žao, ali koja je to pamet da stopira??
R.I.P :(
Svakakvih komentara, od nesposobnosti policije do političke urote i mafijaških poslova. Istina ovaj Paravinja ima jako čudnu prošlost (možda špijunsku) ali je dokazano i za njim je raspisana potjernica kao za silovateljem u više država u regionu. U Srbiji tj.Vojvodini, u BIH je već osuđen, u Hrvatskoj u Sloveniji i ko zna gdje još.Koliko slučajeva uopšte nije prijavljeno od oštećenih osoba zbog stida ili drugih okolnosti??? Uopšte nije čudno da djevojku policija odmah nije mogla naći jer se radi o stotinama kilometara puteva što linijski što u krugu. Dolazili su i u BIH raznorazni stranci sa psima tragaćima, letjelicama i ljudskim resursima obućenim za takve slučajeve ali dijete koje je tada nestalo nisu mogli naći. Tek kasnije igrom slučaja dijete je nađeno od strane mjesštana par kilometara od kuće. Šta god da je Paravinja zaslužuje najveću kaznu koja postoji u zakonu.
Tragicno da jedam mlad ziivot tako nastrada....R.I.P
Za NIĐE VEZE Pa ko-nju jedan što komentarišeš o temi ako nemaš pojma o istoj. Ova životinja (Paravinja) je priznao da je ubilo djevojku, ali nije htio otkriti gdje je ostavio tijelo. Ako ti ga je žao idi mu u ćuzu pa ga tješi st-oko glupa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pa to go_vno na električnu stolicu treba, ali svaki dan pomalo... Neka joj dragi Bog podari vječni mir i spkoj, a njenoj porodici strpljenje i snagu da prežive ponovnu tragediju.
neka pociva u miru,jadna djevojka,pratila sam slucaj od pocetka ,nadam se da je ovo opomena i drugim djevojkama koje stopiraju uz magistralu,vidjam to cesto kada idem na more dole... samo meni ovdje nesto debelo smrdi ,nema, ali nema nikakve logike, to vidi i coram covjek, otkud sada odjednom kosti i sve na mjestu koje je pretrazivano ,i tu ublizini joj je bio zadnji put uhvacen signal mobitela, onolika pretrazivanja,isusivanje jezera i nema sta i gdje se nije trazilo, i sada dojednom tek tako neki covjek pored puta ugleda lobanju,kao da tu do sada nije niko prolazio zadnjih 17 mjeseci ,sve se bojim ...sto god da je nije tako bezazleno...neka porodica bar ima kosti da joj na mezar moze otici,pocivaj u miru Bozijem...
Da li je Paravanja kriv ili nije ,to ne znam. Ali lik je totalno pomućen da ja osobno mislim da on ne zna ni di mu je dupe a di glava. Meni se sve čini da je ova mala Antonia upala u ruke neke organizacije koja ili dila ljudskim organima ili bijelim robljem. Curice nema godinu dana ,pretražila policija sve sa psima ,isušivali jezera ,obišli brda i doline i sada nakon godinu dana njene kosti našle se kraj ceste? Nju je tu neko onako na hinjaka iz kese istresao i put pod noge ufatio. Da li je ovaj Paravanja član te organizacije ili ne ,jedno je sigurno ,da u ovaj slučaj je upetljano više ljudi.
Kako je mogao Paravinja biti osuđen za ubistvo (i to max. kazna) a tijelo nije postojalo!!!!??? Nema tijela-nema zločina! Tek mu se sada trebalo suditi kada su pronašli \"njeno\" tijelo. Jadni njeni roditelji... kako je ovo samo isplanirano bilo..
draga djeco ne ulazite u auta nepoznatih ljudi...ZAR JE TO TOLIKO TESKO U P.M. ?!
Dala je svoj život kako bi obranila dostojanstvo. Heroina naših dana