Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve nastranu,sav nacionalizam ,i politicka prepucavanja,ali je ovaj Vucic psihopata rodjeni,pa pogled u nije cist. Populizam kakav prosipa,i zelja da se na teatralan nacin svidi svakom ogranicenom umu u Srtbiji,nadilazi svu umnu ogranicenost i samog Zeljka Komsica.ALi Komsic nema 51% glasova u Bih,koliko ovaj manijak ima u Srbiji,sto znaci da ipak ima nade za Bih,da u njoj zive samosvjesniji ljudi.
PA vrijeme ce pokazati kakvog nestabilnog psihopatu,kojem je mjesec dana trebalo da odluci na ciju stranu da se stavi,Seseljevu ili Nikolicevu, ste doveli na vlast.RAdi se o beskicmenjaku nestabilnom povodljivom koji zapravo nema licnoga stava,nego oslusjkuje zelje i glas naroda,i adekvatno tome se ponasa.DA mu kazu "Vucicu jesi danas jeo hovna",on bi rekao da jeste,da se nebi zamjerio sirem auditorijumu,a da ne govorim o njegovoj nestabilnoj prirodi,pa je od fasiste i okorjelog desnicara preko noci postao covjek dijaloga i kompromisa,koji je svjestan da Srbiju nemoze izvuci iz problema,jer je pljackana 2 decenije,i koliko vidim da danas narod tamo ne zivi nista bolje nego ranije,pa ih truje stvaranjem ko fol Pravne drzave,raznim hapsenjima,a ekonomija sve gora i gora.Hebace mu Srbi majku uskoro,zivi bili pa vidjeli.
Sto se tice Poturcenosti,ona je svakako istorijska cinjenica,ali to sto su danasnji Bosanski muslimani u najvecem broju poptomci Bosanskih katolika,i Bosanskih jeretika,tj Bogumila,ih ne dovodi u nikakvu vezu sa Srbima,tj Bosanskim pravoslavcima,koji su vrijeme dolaska Osmanlija na ove prostore zivjeli u dolini Drine samo,njih oko 5%.Nego mislim da je danas vise Turskih gena u Srbima,nego u Bosancima muslimanima,ipak su vise vladali Srbijom nego Bosnom.Srbi presli na hriscanstvo,Bosanci nesto kasnije na Islam,i ne vidim sta je tu sporno.