Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ta ce levati....taman ce u beogradu postaviti barikade kako su poceli..!
polako ali sigurno se barikade pomjeraju prema beogradskom pashaluku. eeee kad se sjetim gdje su pocele.....na par kilometara od zagreba.
Cega? Jesi ti dobar? U ovom filmu to nije slucaj. Vrhunac je da svi srbi budu u jednoj drzavi i da se svedu na rezervat zvani \"Beogradski pasaluk\".
Uskoro i nezavisna Republika Srpska tako zeli njenih 1600000 stanovnika
Kako je pocelo tako i zavrsava, barikadama.
ne, Srb-ine, ne znam ni sta je METROPLOLA, niti sta je METROPLA..my bad
počeli s balvanima u 20-om nastavljaju s balvanima u 21-om istruliće u 22-om vijeku
srbi i njihove barikade...mrtva klasika
Situacija na Kosovu smrdi na onu iz 91-92 kada je Milosevic pripremao i pocinjao rat,ovaj put se sprema isto.Tadic sprema nesto slicno,Albanci treba da znaju da je opasnost na pragu,stranci bi se mogli sklonut u kraj i pustiti da Srbijanska pjesadija brzom akcijom uleti u prostor koji je mozda vec dogovoren. Ako nije tako,zasto,ne reaguju vec jednom ili zasto potpuno ne zatvore granicu sa Srbijom dok je ovako napeto,dok se ceka pogresan potez.
@Srb-in Kad će vam doći iz zicegu u vugla pa da skontate zašto Beograd ima više stanovnika nego FBiH i zašto ih ima sve više i više. Evo mala pomoć: nešto u vezi zapremine, u ovom slučaju površine.
Pa gde si BRE SRB-IN, mamu ti seljacku, sto se BRE ne javis???
mali isfrustrirani serviani,sluge osmalija i vatikana..NA KOLJENA marvo seljacko-stocarska!Hhahahah
Problem je sto su arikade kod vecine Srba u glavama. Mentalno ogranicena i krajnje moralno oskudna nacija. Cast izuzetcima kojih takodje ima i koje dakako treba postovati.
zasto eulex rusi te barikade i postavlja svoje? ako je kosovo srbija zasto ga onda srbi izoliraju od ostatka zemlje? hmmm???
Ne mogu jer oni navaljuju samo ako oni koji se brane nemaju oruzje. Ko god je imao naoruzanje i pruzio makar mali otpor tu ce.t.nik krocio nije. Oni samo napadaju goloruki narod koji nema oruzje i od toga grade istoriju i \"junake\". Njima ni dan danas nije jasno sto slave svjestan poraz u \"Bici na kosovu\". Pukli su vlasi po svim savovima.
ps. Samo navalite, SA BOŽIJOM POMOĆI odbranili smo se od 4. VOJNE SILE U EVROPI NAKON ŠTO SMO GOLORUKI I NESPREMNI DOČEKALI RAT, ZAMISLI KAKO ĆE TO IZGLEDATI KADA NEŠTO SLIČNO DOČEKAMO SPREMNI I NAORUŽANI!? IMA DA SE BOJIŠ I DRHTIŠ OD SAME POMISLI, VOLE ZAOSTALI!
@Srb-in \"Srbi-ne\".....Hajde reci iskreno, koja je tvoja zemlja? ..........Ali iskreno!:-)