Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"a kako je potvrdio predsjednik ovog biračkog mesta" - pa odlucite se klix hocete li pisati ekavicom ili ijekavicom. Mislim znamo dobro sta biste trebali koristiti ali ovako mix je najgora kombinacija ............
hocu reci opcija , a ne kombinacija.
totalno niste u toku. SDA SANDZAKA je u N.Pazaru u opoziciji. Ovo su bili parlamentarni izbori. Na vlasti u N.PAZARU je Sdps ,n0va stranka Rasima Ljajića koja je na ove izbore izasla u koaliciji sa Vučićevim SNS-om (na proslim izborima su bili sa Tadićevim DS-om) Izbori na ov0m birack0m mestu su bili p0nisteni zbog neregularn0sti ,zbog straha vladajuce opcije,jer SDA tradici0naln0 ubedljivo pobedjuje na t0m birackom mestu.
Žalosno je to tko je pobijedio...
Tu nema veliki izbor,ili biraj ili ne glasaj,kada nema za koga drugog.
tesla a ko je po tebi trebo da pobijedi u novom pazaru od ovih stranaka sto su bile na izborima pa da ne bude zalosno
bili su spremni da ponavljaju izbore sve dok ne dobije sda sandzak :)
ee ima da nayebu....uhhh..a mogu mislit obecanja?? hahahaa narod zna da najbolje kradem ja...ef. zukorlić.hahahhaha
Zukorlic je sasvim druga partija,a SDA kao partija jaka ,Bosna,Sandzak,Kosovo,Makedonija.
yebem im pleme lopovsko...vidi se sto smo jaki....nea sta..
BUDALE KO I NASI SRBI
Znalo se da je namestaljka u prvom krugu,kako u drugom krugu pravi pobjeđuje-SDA.;)