Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Srbiji zaista ima više Mađara nego Bošnjaka. Bošnjaci u Srbiji čine 1.8% od ukupnog stanovništva tj. nema ih ni 200 hiljada. U Crnoj Gori opet procentualno čine 12% stanovništva ali tamo Cerić ne pravi probleme.
Cerić i Hare zakuhavaju u komšiluku! Bagri u Novom Pazaru stati na rep a nezakonitog muftiju Cerićevog pulena strpati iza rešetaka. Tako se radi u svakoj normalnoj državi. Zukorlić se ponaša isto kao i Cerić u BiH. Čovjek ima svoju privatnu vojsku i drma Novim Pazarom kao onomad Branimir Glavaš Osijekom.
... boli vas \"cuna\" u cemu se ja vozam!
pa kako je onda kod njih tamo?kad masovno dolaze u jednu od naj siromasnijih zemalja europe,poslje moldavije i albanije.svi hoce da pobjegnu odavde a njima ovdje super.
u beogradu ima preko 200,000 muslimana, to je kao na sandzaku. necu ulazit koliko ih je sto se pisu ovako onako. u beogradu se skoro nijedan nije pisao bosnjakom. albanci se pisali albancima, madjari se pisali madjarima, romi se pisali romima, slovaci slovacima, itd. ima iznimki ali vrlo malo. u srbiji ispade vise madjara, slovaka, albanaca i sta ja znam, nego bosnjaka. samo se oni pisu te srbi, muslimani, neopredjeljeni, jugosloveni, regionalno opredjeljeni. stvar je IZBORA onog kako se osjecas, i nek se svi pisu kako hoce, ali je ocito da ih se i previse povodi za tim \"sta ce komsija rec\", jer se valjda grijeh pisat bosnjakom, to bi znacilo da volis bosnu (i hercegovinu) nego ti komsiji daj da ti govori da si turcin nego da ga ne daj boze uvrijedis. znam iz prve ruke da mi se rodbina u beogradu nije pisala bosnjacima nego jugoslovenima, a tetka i tetak se odbili izjasnit. ne smeta meni to, nego njihova potreba da se \"pravdaju\" ?! pa to je njihov izbor.
evo o cem se radi. postoje \"dvije\" islamske zajednice, od kojih je jedna rezultat prosprske politike. da ima masa lopova, ima. ali pravi razlog \"sukoba\" je izmisljen iz srpske kuhinje. ono cega se srbija boji je islamska zajednica kojoj je centar u bosni i hercegovini, i koja promice bosnjake, da im nece srbin govorit \"ti si bre musliman, a to je poturceni srbin\". je li strah srba opravdan i cega se oni boje? strah je opravdan, a boje se toga da ce sve vise komsija odbiti srpske \"pesmice\" i da ce ih se sve vise pisati bosnjacima iz prkosa. ono sto srbi pricaju o \"zelenoj transverzali\" i slicna sranja, ma njih za to boli briga. oni se boje koristenja iste strategije koju je srbija koristila preko srpske pravoslavne crkve. u tom grmu lezi zec. a oni nemaju osnova nekom to braniti, jer su nastojali i nastoje unistiti taj isti narod.
Ova spijuncina Zukorlic ce donijeti velike jade Muslimanima na Sandzaku..On ce odigrati ulogu koju je odigrao Alija Izetbegovic u BiH, i to vrlo brzo... PRD4EVER
tu bagru je trebalo pustiti neka rokaju izmedju sebe. Bice treci za prijatelja iz Sirokog.
Tu policiju treba kazniti sto se umjesala umjesto da im daju sto vise oruzja.
Prijedlog: Onog umjetnika Jevrica pod hitno treba promovirati u Najnovijeg lidera Bosnjaka u Sandzaku (dok je jos na gostovanju u tim krajevima)...Ako nam izmakne i vrati se u Ameriku cijeli Sandzak ce preselit u Sarajevo. Ovo je u isto vrijeme i opmena i uposorenje svima nama koji ne vidimo dalje od vlastitoga nosa.. aferim
ma sta sprijeciti ..pusti stoku nek se kolje whahaha haaha
Da se ne plašite Sandžaklija nebiste lajali po internetu no biste nešto rekli i u sarajevu a ovi što pišu mora da su pobjegulje u inostranstvo. Fahro, Ganić odakle su ovi ljudi
ma ko to nas zavadi? :??
@NP Pa o tome pricam vi ste kao kurdi ili ono bradati dosli ste vamo da se uhljebite i da se uvalite u grad ..... Hvala na pomoci u ratu hajde sada nazada na Pestersku visoravan ...
Znate šta kaže pop kada vidi starca Suva para