Komentari (158)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mozda izgleda bespomocan ali ko zna sta je uradio. Ne opravdavam muriju, ali ovi sto se bave sitnim kriminalom su manji od makovog zrna kada ih murija safata.
prosječan srbin. udri onog ko ne može da se brani.
slucajno nemojte da bi tukli kriminalce http://www.sarajevo-x.com/bih/crnahronika/clanak/110627042
imali on ime i prezime i gdje zivi pa da vidi kako pravi zakon izgleda uzivo....
Zaista nisam za bilo koji vid agresije ,medjutim cigani su postali zaista veliki problem i razgovori ili bilo kakve razumne metode kod njih jednostavno \"ne piju vode\".Danas u Sarajevu vise ne mozes stati ni na semaforu da ne dozivis stres koji ce ti sigurno priustiti neki ciganin ili ciganka.
moja mrznja prema ciganima i prema srbima je skoro pa ista tako da mi je svejedno, i jedni i drugi smrde
Ovaj mladi kolega jos nije naucio zanat, udarci mu nisu precizni. Ne smije Rom da ostane na nogama poslje udarca.
Daj ij bre,obojcu u stolni grad Ag!Pa cemo ja i Gen.Ratko da ij lechimo!Ima da piju moj zdravstveni urin direkt s pipe,a poslje ij Rale upakuje u svoje izmetevine!Ovo se ne bi moglo desiti u naprednjackim demokratijama tipa Rep.Shumska!Svechani plotun iz Aga!
A šta ako je neko dijete udario i oteo mu mobitel ili nekoj ženi oteo tašnu.Možda je višestruki povratnik.Kako smo osjetljivi kad neki prestupnik zapadne u nevolje,a ravnodušni na patnje njihovih žrtava.
Policajac je bio ljubazan. Radio je s osmijehom na licu. Ok sad svi mozemo reci da je Rom u pitanju. Al budimo realni. vidi se da momak nije andjeo. Policajac je dokazao da nije nacista jer ga je navuko na vusugla i tako su napravili tjelesni kontakt. Kake batine, proso je ko ljubicica.
ma samo mlati što više brutalnih policajaca to sigurnija država. Svaki naš policajac treba još brutalniji biti i eto ti mira u Sa za 15 dana
molim vas SA-x. Ko vas placa da postavljate ovakve clanke na kojima znate kakvi ce komentari biti??? Naravno da treba udarati ako je nesta skrivio. Da ove nase udaraju nebi se boli po tramvajima i vako se kurazili da urade bilo sta bez posljedica
pravo mi je zao ovog momka :( i ne vjerujem ja da je to zato sto je Rom, to je mogo biti bilo ko, ima ovih brutalnih policajaca i bolesnika samo sto se o tome suti... obicno ovako i kad privedu nekoga zbog neke gluposti (ne ulazim u to da li je privodjenje s razlogom ili bez) maltretiraju ali u vecini slucajeva taj ko je priveden ne moze da to dokaze, jer je POLICAJAC U SLUZBI ZAKONA I UVIJEK U PRAVU! :S
Ništa čudno za srpsku bagru,oni su ti sposobni snimati na kameru str.elja.nje nena.oruž.anih ljudi a u toku snimanja tog str.avičn.og događaja da se cerekaju i da govore kako imje slaba baterija na kameri.PUUU
Sto ti je vlah, ma.jku da mu gutim.
Zasto da se policajac ponizava udarajuci bilo koga. Ako je sta skrivio bujrum u zatvor. Ne mogu se ovako rijesavati stvari!
pravda za delije