Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Istrošili nam se zubi, puno grizemo (bar se mogu zamjeniti), a za vas poturice nema vještačkih jezika posto ste ih izlzalii sva američka i OHR- ovska dupeta!!!!
šta očekivati od srba, srpska posla
Srbi su pokupovali sva zubala od Holandskog bataljona,tako da im gore navedena nisu potrebna.
Madjari bacaju vestacke zube po BiH,da ispadne ko fol jos vise masovnih grobnica. Tuga,brate.
eto ga pipo nees vis ni cak srpsko govno moc grickat al evo imas zubatu policijsku zamjenu cojk svim srbima zube pregledo
Prema poslednjim informacijama vestacka zubala su namenjemna trzistu u srpskom delu Bosne, tzv srpskoj. Opste poznata je cinjenica da je tamo svaki drugi chet..., pardon, stanovnik, krezub.