Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako zbog ovog decka mrzis sve Sandzaklije, kakva su ti onda osjecanja prema svim Srbima glede nedjela Karadzica, Mladica, Milosevica, Hadzica, i ekipe. Zelis Srbe natrag poslije svega sto su nam ucinili, poslije 10000 mrtvih Sarajlija. Njihova djela ti ne pretstavljaju opasnost. Sto je ovaj Pazarac ucinio nije ni trunkica onog sto su nam tebi dragi Srbi ucinili. A i Srbi su doslje iz Cg i Srbije kao sto su i Sandzaklije. Masovno su se Srbi naselili u Sarajevo zadnje stoljece, i na kraju pokazali da ovdje ne pripadaju kad su na pocetku rata otisli \'kod tetke u Beograd\' a ustvari na Palama uzeli za puske! Ako zelis srbe natrag u Sarajevo, dovedi ih sebi u kucu. Meni ne trebaju zlocinci koji su nas gadjali 24/7 skoro 4 godine dugo!
Ja sam zgrozen ! Prepun nam je grad sandzaklija ,vratite nam nase Srbe i Hrvate!!! Jelena vrati se , ev vratit cu se u hriscanstvo !!