Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Molim dragog Boga da im olakša i da prestanu nepogode u Sloveniji, Hrvatskoj i na cijelom svijetu gdje su ljudi pogođeni. Komentari iznad su neprimjereni, da ne upotrijebim neki adekvatniji izraz, pa se služim eufemizmom. Ipak, najgori od sviju su \"prvi\", \"prve\". To je odraz najnižeg primitivizma čitalaca Klix-a.
Nidje veze....podrinje prije 2 godine bilo gore 20 puta, ovdje poplavljeno 5 kuca....
http://adf.ly/2744472/snimci
Nije ovo bozija sila nit bozija moc, vec ljudska pohlepa, zna se da u ovom periodu godine dolaze velike padavine, zbog cega ce jedna brana biti pod punom akumulacijom vode pred tolike padavine? isti princip kao sto je prije godinu dana bilo u BPK kantonu gdje je cijel regija otisla u PM, od cega? od ljudske nemari koja je evo i sloveniju kostala jako mnogo
Nemogu shvatiti zlurade komentare u ovakvim situacijama, mogu samo reci nedaj Boze nikome i pozeljeti ovim ljudima da sto prije saniraju stetu.
novonastalo Varazdinsko jezero, jos jedna atrakcija za hrvatski turizam
smeće ljigavo, vjerovatno si ti taj koji je pisao na različitim portalima kako uživaš u uraganima po americi. niko od hrvata se ne hrani tuđom nesrećom.
Bangladesh oca\'m
oca\'m mog isto hendekuša i butile, Nedo bog nikome ovako da se desi, a maloumnicima koji negativno komentarisu, zelim poplavu u porodici.
hvala vam susedi za izrazavanje negode i suosjecanja za nase potopljenje krajeve a za ove ozone i sl ,, mrzitelja i Vama hvala lepa
nije tako strasno vuvajte se ljudi
a kad ce se tebi vratit? ako ne ovdje onda u džehenemu smr.ade jedan
sve im se vraca, sa kamatama ...
Dragi talibani i šešeljevci sto vrijedjate i podrzavat ovu katastrofu dabogda vam pukla cijev u wc-u pa se utopili u vlastitim gov.ni.ma a ne u vodi
ja našo poso , slabo je plaćen al makar malo uživam i osiguran sam, a poso je da ti ye.bem ma.mu na svakom koraku
uuuu srce mi stade
A DO NEKI DAN SU SE RUGALI AMERIMA,KAO NEKA,NEKA TREBA NJIMA KAD GURAJU NOS GDJE IM NIJE MJESTO.