Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A mi ne možemo evo pet godina doniranu žićaru da sklopimo... :)
ne meremo, a ne ne možemo
Tako je meha
Neka je sretno, aerodrom izgleda fantasticno, poput boinga, super!
Ako ta obala nikad nije bila hrvatska,cija je bila? Hrvat nisam,samo pitam? Da nije mozda bila bosanska?
Nije čudo što je Bosna i Hercegovina uvijek (osim sa vrijeme Tita) bila najzaostalija zemlja u svemu ali u svemu u Evropi kada su je uvijek vodili ljudi kapaciteta Izetbegovića, Novalića, Dodika, Čovića, Nema šta sve je do intelektualnog sklopa!
hahahahaha, Izetbegoviću i Novaliću, pogledajte šta prave susjedi, pogledajte jadovani jadni, u Federaciji, Sarajevu me ne bi iznenadillo da za par godina zatvorite sarajevski aerodrom. Baš niste ni za šta osim da obnovite ili sagradite neki Tržni centar naravno u vlasništvo stranaca i to Turaka ili Arapa.
http://www.flightradar24.com
Susjedi, samo naprijed. I molim vas za brzo i jeftino presjedanje do Mostara. Ubi ona magla.
...na SJJ
Bakir laze i krade a duduk sutra prebija jadne radnike..
Dobar
Au sad očekujem odgovor Mile Ronhila. Ako će zagrebački aerodrom primati 5 miliona putnika godišnje onda očekujem da se kapacitet trebinjskog aerodroma Božidar Vučurević poveća bar na 10 miliona putnika. Ako će ovaj koštat 333 milion evra onda će Božin da budne bar cijela milijarda.
svaka čast! 🇧🇦❤️🇭🇷
E sto ne mogu zavidluka. fuuj gadite mi se sa vasim komentarima. Komsije super nadam se da i mi nekada imamo slican u Visokom ako bog da.
A Bakir do tada planira otvoriti 100 000 radinh mjesta...
Aferim susjedi duzni ste 60 milijardi pa vratit ce te za jedno 300g te kredite
A evo imamo i makroekonomske stručnjake na Klixu... SAD dužne 18,772,300,000,000$, Velika Britanija 9,590,995,000,000$, Njemačka 5,546,869,000,000$, Katar kao najbogatija zemlja svijeta s najvećim BDP-om po glavi stanovnika ima 137,000,000,000$ duga, Norveška kao abnormalno razvijena zemlja 737,118,000,000$...
Uglavnom, ovaj dug ne funkcioniše baš kao kad ti od jarana posudiš stoju pa mu moraš vratiti kad ti legne plata, ništa neobično da recimo SAD duguje Kini a istovremeno i Kina duguje SAD-u, ili da Kina otkupi američki dug, i to nije nešto u šta se prosječni Bošnjo sa znanjem iz ekonomije tek tolikim da zna prebrojati kusur previše razumije.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dzaba kad Beograd odnese poslove
KAko će se zvati, dozvolite divlje nagađanje: dr. FANJO TUĐMAN !
I ne kažu aerodrom nego ZRAČNA LUKA !