Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako to hrvati elegantno komentiraju.
Ne vidim u čemu je problem. Pavelić je insistirao na stvaranju hrvatskog jezika kroz izmišaljenje alternativnih riječi, na principu rugaj se srpskom, ispašće hrvatski.
Svi trenutno stariji od 40 godina su ucili hrvatski jezik u Srbiji i sad kao fazon nema Hrvatskog jezika. Srpska posla,jos malo negirat ce i ruski jer je slavenski samo njihov i niciji drugi.
Razlike između srpskoh i hrvatskog su veče nego li bi srbi željeli..samo da kreneš od naziva godisnjih doba ,najbolji primjer tko teži slavensom govoru a tko englesko i turskom
Hahahahahhahahahahahha
Jboo teee...ala ste svi glupi u pm...pogledajte kako se zivi ni tisucu-hiljadu km od vasih balkanskih plemena...😂😂😂....kao pascad...bace vam kosku...pokoljete se...
Kako misli nazivamo ih drugacije, ako ima jasnih razlika, kao da se Cirilica cesce koristi u Srpskom jeziku, kao i puuuno drugih razlika u gramatici
Daj ne prdite. Sve je to jedan jezik, samo sa malo drugačijim riječima, što je samo obogaćenje jezika. U Hrvatskoj nisam recimo sreo skoro nikoga ko kaze tisuća, svi govore hiljada, osim na televiziji. Da ne počinjem o gafovima tipa: kuća - domaćica na srpskom i dom - kućanica na hrvatskom.
@HerzegBosna Istina boli, treba vjerovati u laži.
Sta koga briga sta uce genocidna djecurlija bgt ? Pa jos bolje da uce sve pogresno, jezik i matematiku, geografiju, biologiju, sve treba pogresno da ih uce.
Crna Gora, Kosovo, Bosna (najinteresantnija uz pomoć Covica) i sad je na red dosla Hrvatska da je Srbija pomalo ćopka. Plenkovicu, nisi trebao davati podrsku Covicu u jacanju Srbije u Bosni jer sad mecka igra i pred tvojim vratima.
Pa ne smiju priznati jer kad priznaju onda nema spc u Crnoj Gori, BiH i Hrvatskoj nego napr crnogorska pravoslavna crkva ili hrvatska pravoslavna crkva koje u tom slučaju moraju biti kanonski priznate. Mada nije trik ni u tome već imovina spc koja se tada mora razdvojiti a toga ima ihahaj. Primjer litija u CGori. Znači firma zvana spc je iza tih lingvofobnih akrobacija. Slično je i sa islamskom zajednicom u Srbiji. Nije oko jezika ili vjere već oko love
Izgleda da nasi srbi jos nisu odustali od velike srbije...
Tako vam i treba, a slizaliste se smao tako,
Nema tu priče, samo reciprocitet, kako Hrvatima u Srbiji tako Srbima u Hrvatskoj. ZDS
Nema ništa od Europe za Srbijance. Jedino sa Hrvatskom i Mađarskom putovnicom kao i do sada.